Silent
Velünk: 3537 napja
Ebayen készletben lehet ezeket megvenni, onnan a legolcsóbb. Egyébként patentcentrum.hu, vagy a már írt Bárdi/Unix.
Ebayen készletben lehet ezeket megvenni, onnan a legolcsóbb. Egyébként patentcentrum.hu, vagy a már írt Bárdi/Unix.
Szia!
Szerintem feszítőhüvelyes patentet, kárpitrögzítő patentet keresel Szerencsére nagy boltokban is árulják, Bárdi-nál biztos. A még megaradt patenteket nézd meg milyen átmérőjűek, aztán tudnak adni sok helyen.
Keresek surgosen termosztathazat. Ilyet:
NB 1.6/1.8 és NA 1.8 és NBFL 1.6 elvileg ugyan az.
Sajnos letört a kis csőcsonk róla.
Koszi!
NB 1.6 1.8 NA 1.8 és NBFL 1.6 elvileg ugyan az.
Koszi!
NB 1.6 1.8 NA 1.8 és NBFL 1.6 elvileg ugyan az.
Sajnos letört a kis csőcsonk róla.
Koszi!
Sziasztok,
NBFL ülésfűtés kapcsolóba keresek izzókat, mind a 4 darabot. NC12--66-581 és NC72-66-581 a cíikkszámuk. Lásd a képet:
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Valahol a Baross utcában volt egy szaki egy kis boltban, aki a vitt minta alapján száz forint körül hajlított új rugót. Valamelyik NBFL topicban láttam build thread alatt.
Valahol a Baross utcában volt egy szaki egy kis boltban, aki a vitt minta alapján száz forint körül hajlított új rugót. Valamelyik NBFL topicban láttam build thread alatt.
Ha a rugó megvan, de a működés nem kerek, akkor ne rugót akarj cserélni, van megoldás. A műanyag törik, amire megtámaszkodna, azt kell kipótolni.
Helló
Ilyen rugója van valakinek kéznél? Az NB középkonzol pohártartójának fedelét nyitja-zárja. Tudom, irigylitek a problémáimat.
Ugyancsak, van egy felesleges, kiszerelt rádióm tízes cédétárral, drótokkal, távirányítóval, papírokkal. Ha van valami cserébe, akkor örülök, egyébként ingyen elvihető.
Helló
Ilyen rugója van valakinek kéznél? Az NB középkonzol pohártartójának fedelét nyitja-zárja. Tudom, irigylitek a problémáimat. :)
Ugyancsak, van egy felesleges rádióm tízes cédétárral, drótokkal. Ha van valami cserébe, akkor örülök, egyébként odaadom.