Silent
Velünk: 3614 napja
Márkaszervízt próbáltad? Az ilyen apró műanyag/gumi vackok néha fillérekből megvannak. Beszereltetni persze már nem náluk érdemes, mert az nem lesz meg fillérekből. :D
Márkaszervízt próbáltad? Az ilyen apró műanyag/gumi vackok néha fillérekből megvannak. Beszereltetni persze már nem náluk érdemes, mert az nem lesz meg fillérekből. :D
Sziasztok,
nem tudjátok h itthon hol lehet kapni a váltókar alján levő kis műanyag gyűrűt? ILen megtaláltam csak szállítással kicsit sok lenne:
http://www.ilmotorsp___28059cc749baea9ee69d
Koszi!
Sziasztok!
NB 1.6 4 2 Leömlőt keresek!
Akinek van írjon a wesk014kukacgmailpontcom email címre.
Előre is köszönöm!
Sziasztok! NB - jobb hátsó lámpa valakinél?
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Hátsó lököst keresek.
Hmmm... köszi uraim. Akkor lehet, hogy csak veszek neki egy kis tükröt karácsonyra...
Mindenesetre ha valakinek van eladó, tessenek szólni vagy kézzel inteni
Detto. Szélen semmit nem fog, lehajtani értelmetlen, de legalább tető becsukásakor útban van.
Helló, van egy pár felesleges A oszlopra való tető rögzítőm, csavarral. 4ezer.
(NA+NB kompatibilis)Üdv!
Elkelt
(NA+NB kompatibilis)
O6-telenor-5egy8-9hét9kilenc
Üdv!
(NA+NB kompatibilis)
Üdv!
Hmmm... köszi uraim. Akkor lehet, hogy csak veszek neki egy kis tükröt karácsonyra...
Mindenesetre ha valakinek van eladó, tessenek szólni vagy kézzel inteni
Van benne tükör.
Én amúgy majdnem kiszereltem őket, mert kb. semmit nem érnek. Ha lenyitom, nem látok ki gyakorlatilag, mert alapból is kicsi az ablak, így meg majdnem, mintha egy tank lőrésén néznék kifelé. Aztán végül mégsem szereltem ki (nem is fogom, nem eladó )
A szélből semmit nem fog.
Sztem a menetszélen nem fog semmit. Legalábbis NA-ban nem lóg ki a szélvédőkeret mögül.
Nem mázol (nem is tudna menet közben ) csak a haját babrálja.
De ha amúgy sincs benne tükör akkor lehet, hogy hagyom. Bár ha jól tudom kicsit a menetszélen is fog és a 187 centimmel... lehet nekem sem jönne rosszul.
Amúgy már úgy hozzászoktam az évek alatt egyelőre nem cserélem le.
De ha amúgy sincs benne tükör akkor lehet, hogy hagyom. Bár ha jól tudom kicsit a menetszélen is fog és a 187 centimmel... lehet nekem sem jönne rosszul.
Amúgy nem cserélem le, már úgy hozzászoktam az évek alatt
Amúgy nem cserélem le mert már úgy hozzászoktam az évek alatt
Cseréld olyanra aki nem mázol.
NBFL-ben van ellenzőn tükör? NB-ben nincs.
Sziasztok,
két napellenzőt keresek NBFL-hez. Úgy vettem, hogy nincs fent de az asszonypajtás hiányolja a tükröt. Esetleg valakinek nincs fölöslegben? Mindig elállítgatja a belső tükrömet...
Köszönöm
Sziasztok,
két napellenzőt keresek NBFL-hez. Úgy vettem, hogy nincs fent de az asszonypajtás hiányolja a tükröt.
Köszönöm
Sziasztok!
Eladó egy olajfogyasztás miatt cserélt, 1998as évjáratú, 1,6os MX blokk. A motor teljes és működőképes, csak füstöl.
Ár: 22500 Ft.
Köszönöm
EUNOS ROADSTER V SPECIAL