Sziasztok!
Eladó egy olajfogyasztás miatt cserélt, 1998as évjáratú, 1,6os MX blokk. A motor teljes és működőképes, csak füstöl.
Ár: 22500 Ft.
ELKELT
NB alkatrészek
Történet:
Eladó egy olajfogyasztás miatt cserélt, 1998as évjáratú, 1,6os MX blokk. A motor teljes és működőképes, csak füstöl.
Sziasztok!

Soma
Velünk: 3533 napja
Sziasztok!
keresek ablakemelő kapcsolót!
köszi,
Soma.

GPali
Velünk: 2940 napja
hali,
Katalizátor hővédő lemez és a kerékrögzítők érdekelnének.
írtam mailt.
Touge Runnerz

nmthz0lee
Velünk: 4075 napja
Sziasztok! Kiszórom a garázs tartalmát, maradt pár NBFL cucc, potom pénzért vihetőek:
- komplett tető szerkezet, vinyl tetővel, ami kissé kopottas, a B-oszlopnak megfelelően kb. 20 cm hosszan szakadással, plexivel, csatos zárszerkezettel együtt;
- fűthető hátsó üveg szélvédő;
- katalizátor hővédő lemez, hibátlan;
- jobb oldali NBFL elektromos tűkör, burkolat nélkül (burkolat összetört, de az elektromos szerkezet és a tükörlap nem sérült,
- krómozott kerékrögzítő csavarok.
Ár megegyezés szerint, nem célom a haszonszerzés, örülnék ha nem kellene kidobnom a cuccokat. Annak meg méginkább, ha el is jönne érte a leendő vásárló.
Itt elértek: 06 húsz 414-90-nulla-kilenc

ondinoa
Velünk: 3550 napja
Sziasztok,
NBFL első lökhárítót keresek! szín mindegy
Előre is köszönöm!

simii16
Velünk: 3474 napja
Írok e-mailt.

WarLock
Velünk: 5218 napja
Van 4db zsír új bontatlan NB-hez (ami persze jó NA-hoz is)... MX5 partsról rendeltem de nem szereltem be... Legyen mondjuk 20k, én anno 25-öt fizettem érte.
Történet:
Van 4db zsír új bontatlan... MX5 partsról rendeltem de nem szereltem be... Legyen mondjuk 20k, én anno 25-öt fizettem érte.

simii16
NB-ét keresem és az NA-ba tenném.

Matt
Velünk: 6349 napja
Milyen modellbe kéne, csak mert NB a topik de ha jól látom NA-d van. Vagy NA-ba menne az NB-é?
NA-ba való asszem még meg van nekem a komplett szett ha érdekes.

simii16
Sziasztok!
Még nem biztos, hogy fog kelleni, de: 4 darab toronysapka/toronycsapagy van-e valakinek és ha igen mennyiért?
simi(pont)market(kukac)gmail.com-ra is johet ajanlat.

Roland
Velünk: 2804 napja
Sziasztok!
Keresek egy pár rendszámtábla világítást. Sajnos megadta magát a műanyag pöcök és lötyög/kiesik mind a kettő. :/
Üdv!

Alferenc
Velünk: 3242 napja
Szia!
Nekem van egy hátsó lökösöm elfekvőben, ha érdrkel.
O63o 523 70 06
Üdv,
Feri

Casady
Velünk: 4870 napja
Szia nekem van gyári fém keret. Ha érdekel Hívj: 0630 491 harminc 79