Casady
Velünk: 4700 napja
Szia. Azt hiszem van kettő. Hívj: 0630 491 harminc 79
Szia. Azt hiszem van kettő. Hívj: 0630 491 harminc 79
Szia! Engem érdeklene ha még megvan. o63o4891927 elérsz és a részleteket megtudjuk beszélni. Köszönöm. SzG
Sziasztok! Hátsó lökhárítót szeretnék vásárolni nbfl-hez tud valaki segíteni? SzG
Par aprosag viheto:
Ingyen vihetoek.
Sziasztok!
Maradt néhány apróságom, hátha kell valakinek.
Csereblokk
https://auto.jofogas___k_elado_67780800.htm
Ültető rugó
https://auto.jofogas___5__MX_5_67781035.htm
Klubtagoknak kedvezmény
Szélességjelző foglalatokat keresek. Már egy is jó lenne, de négy darabnak még jobban örülnék.
Szerk.:
Felvilágosítottak, ez nem a gyári foglalat.
Szélességjelző foglalatokat keresek. Már egy is jó lenne, de négy darabnak még jobban örülnék.
Részvétem! Tegyél a rendszámra masszív tépőzárat . Igaz nem tudom pontosan az enyémen lévőt az előző tulajdonos mivel csinálta, de bírja az ídőjárást és a tempós haladást nagyon, már több éve. (ha izgat a dolog megkérdem neked) Használt alkatrészben Kopi bitos tud segíteni.
Üdv: S
Tegyél rá masszív tépőzárat. Igaz nem tudom pontosan az enyémen lévőt az előző tulajdonos mivel csinálta, de bírja az ídőjárást és a tempóts haladást nagyon már több éve. (ha izgat a dolog megkérdem neked)
Tegyél rá masszív tépőzárat. Igaz nem tudom pontosan az enyémen lévőt az előző tulajdonos mivel csinálta, de bírja az ídőjárást és a tempós haladást nagyon, már több éve. (ha izgat a dolog megkérdem neked)
Tegyél rá masszív tépőzárat. Igaz nem tudom pontosan az enyémen lévőt az előző tulajdonos mivel csinálta, de bírja az ídőjárást és a tempós haladást nagyon, már több éve. (ha izgat a dolog megkérdem neked) Használt alkatrészben Kopi bitos tud segíteni.
Tegyél rá masszív tépőzárat . Igaz nem tudom pontosan az enyémen lévőt az előző tulajdonos mivel csinálta, de bírja az ídőjárást és a tempós haladást nagyon, már több éve. (ha izgat a dolog megkérdem neked) Használt alkatrészben Kopi bitos tud segíteni.
Tegyél a rendszámra masszív tépőzárat . Igaz nem tudom pontosan az enyémen lévőt az előző tulajdonos mivel csinálta, de bírja az ídőjárást és a tempós haladást nagyon, már több éve. (ha izgat a dolog megkérdem neked) Használt alkatrészben Kopi bitos tud segíteni.
Sziasztok! Nincs vkinek elso rendszam tartoja mert belem tolattak es eltorott. Termeszetesen otthagyta a muvet a patkany!
Sziasztok! Nincs vkinek elso tendszam tartoja mert belemtolattak es eltorott. Termeszetesen otthagyta a muvet a patkany!
Sziasztok! Nincs vkinek elso rendszam tartoja mert belem tolattak es eltorott. Termeszetesen otthagyta a muvet a patkany!
Sziasztok! Nincs vkinek elso tendszam tartoja mert belemtolattak es eltorott. Termeszetesen otthagyta a muvet a patkany!
Sziasztok!
1998-as NB 1.6 - ötös váltó eladó kardántengellyel.
Váltó: 50k, Kardán: 15k
06 20 419 2314
Japán belpiacos (JDM) BP6D ECU, 1.8 VVT, elég ritka példány! 06-70-411-4029
60e Ft
Szia!
Még megvan, de nem szívesen szedem szét, inkább egyben kínálnám.
Üdv.
jmoys
Sziasztok van egy rossz allapotu NB gyari soft topom aminek a vaz szerkezete teljesen jo! (Ugyanitt jo nagyon szep allapotu NB gyari soft top szerkezettel egyutt)
Budapest 18.ker ben lehet oket megnezni / vinni
Akit erdekel hivjon batran : 06 30 523 03 82
Ha jól tudom, ugyanaz, írj légyszi az esgott@gmail [pont] com címre, hogy megbeszéljük a részleteket.