Princze
Velünk: 3242 napja
2000-es évjáratú NB-hez keresek helyzetjelző foglalatot, lehetőleg négy darabot.
2000-es évjáratú NB-hez keresek helyzetjelző foglalatot, lehetőleg négy darabot.
Szia, ha az NB-é ugyanaz, akkor nekem lesz.
Sziasztok! NBFL-be keresek csomagtartó szőnyeget.
Sziasztok!
Keresek NBFL első lökhárító ütközéselnyelőt/tartót.
Köszi!
Szia!
Elakadás jelző megvan még? A műanyag ház (gyűrű) esetleg külön is eladó? A kapcsolóm teljesen jó, csak a gyűrű felső részén lévő hornyozott műanyag van letörve, így a kapcsoló csak alulról fix. Igazság szerint ezért csak cserélném le.
Köszi.
Üdv:
Bekox
Sziasztok!
Van egy NB-m, ami 1998-as és sima műszeregység van benne, de én fehér számlaposat szeretnék. Lehetséges a csere? Kompatibilis? Az enyém 1,6-os. 18-asból is átszerelhető gond nélkül?
(Esetleg ha van valakinek ilyen, érdekelne)
kösziii
Szia!
mail ment!
Esetleg te nem foglalkozol ezzel??? Most csereltettem olajat valto difi minden szerintem akkor lett vmi bibi. Termeszetesen nem ingyen rabolnank az idodet ha ez megldhato lenne. Nagyon szeretem a kis mixerem es akarom h tokeletes legyen!
Koszonom!!!
Szervusz!
itt találsz választ km-órás kérdésedre (röviden a sebességszenzor a ludas)
NBFL ajtokarpitok
-Unplugged, hibatlan 20e Ft
-Fekete vezetooldalin van 1 benyomodas 10e Ft
Help! Tegnap indulas utan meghulyult a km oram mutatoja ossze vissza ugralt vagy nem mutatott semmit aztan 3p mulva normalisan mulodott. Mi lehet ez??? Illetve ha tudtok elso rendszam tartot es egy jo lakatost is keresnek. Koszonom!
Budapest tökéletes, mivel itt lakok és munkahelyem is itt van. ????
Szervusz!
helyileg hova kéne eljuttatni? mert pl Bp környékén akár többek is tudnak a kezedbe adni
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben a egy darab képen látható porvédő kupakból?
Valahogy elveszett ????
Előre is köszi