Szia!
Nekem van egy készlet ültető rugóm amivel még a kocsit vettem. (habár bevallom a progresszív nem tudom mit jelent)Pontos adataim nincsenek hozzá, de a képeken látszik mennyire ülteti le a kocsit és mekkora a különbség a gyárihoz képest.
Szia!
Nekem van egy készlet ültető rugóm amivel még a kocsit vettem. (habár bevallom a progresszív nem tudom mit jelent)Pontos adataim nincsenek hozzá, de a képeken látszik mennyire ülteti le a kocsit és mekkora a különbség a gyárihoz képest.
Sziasztok,
1.8 vvt nbfl-hez keresnék gyujtótrafót.
Sziasztok keresnék nbflre jobb hátsó lámpát. Valakinek esetleg lenne eladó?
Sziasztok!
Az alábbi alkatrészt keresem
15160A Inlet water pump
Akinek már fáradt el ez az alkatrésze, honnan pótolta, utángyártott létezik ebből?
Köszi!
Sziasztok!
Klíma szettet keresek! (1.8; 2000)
Ha valaki tud, kérem keressen, köszönöm!
Elérhetőségeim:
dispolier gmail.com
telenor/263 kilencvenhárom-23
"Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek. - Elmer Diktonius"
Sziasztok!
Klíma szettet keresek! (1.8; 2000)
Ha valaki tud, kérem keressen, köszönöm!
Elérhetőségeim:
dispolier@gmail.com
telenor/263 kilencvenhárom-23
Szia!
Min 20 nagyon max 35mm-t ültetnék. Inkább a kevesebbet. Csak dőlöngés csökkentés érdekében, nem vasalót akarok belőle csinálni.
Mod:
Ha nincs más estleg érdekelhet. wese13kukacfreemailhu-ra tudsz küldeni bővebb infot?
Szia!
Min 20 nagyon max 35mm-t ültetnék. Inkább a kevesebbet. Csak dőlöngés csökkentés érdekében, nem vasalót akarok belőle csinálni.
Sziasztok!
NB-hez keresek jó állapotú max 30mm-t ültető progresszív rugó szettet.
Szia, csomagtérajtóm is van, kereshetsz a lentebb leírt telefonszámon.
Szia, csomagtérajtóm is van, nem írtad mihez kell, de ha NB akkor kereshetsz a lentebb leírt telefonszámon.
Szervusz!
Igen többeknek van, különböző állapotban, kicsit rozsdástól teljesen rozsdamentes, üregvédett állapotúig, 15-45e közt, ezüst, szürke, stb színben.
Ha továbbiakban is érdekel, akkor használd bátran a keresőt, segít, s meglesznek az eladók!
Üdv: Csaba
Sziasztok!
Csomagtér ajtót keresek. Volt a régin egy szárny és csúnyán behajlott tőle, ha lehet nem hekkelném, inkább kicserélem egy normálisra. Van valakinek esetleg?
Köszönöm!
"Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek. - Elmer Diktonius"
Szia, van lengőkarom, 06 20 419 2314 -es telefonszámon tudsz érdeklődni.
Sziasztok!
Jobb hátsó aló lengőkarja volna valakinek elfekvőben?
Előre is köszi.
1.6-os NB-hez keresek komputert (motorvezárlő elektronikát). A múlt heti felhőszakadásban összekócolódott valami és az ECU sajnos nem ad semmilyen életjelet. Típusszáma B6MM18881A.