FBence
Velünk: 3359 napja
Én is én is én is keresek Silver színben. Aminek maximum csak a belső felét kell festeni, illetve kezelni.
Én is én is én is keresek Silver színben. Aminek maximum csak a belső felét kell festeni, illetve kezelni.
Na ezekkel a képekkel senkinek a tetszését nem fogja elnyerni a portékám dehát a cucc gyenge pontját fotóztam, azt is sötétben kutyafuttában...ez egy előző tulaj áktal passzivált felületi rozsda lehetett. A visszahajtott peremnél nem látta szokásos pusztító rozsdát úgyhogy megitélésem szerint ezt a tetőt csak fényezni kell és kész. Harmadik féklámpa benne van, ár 15k.lokáció: Üröm/Bp
Na ezekkel a képekkel senkinek a tetszését nem fogja elnyerni a portékám dehát a cucc gyenge pontját fotóztam, azt is sötétben kutyafuttában...ez egy előző tulaj áktal passzivált felületi rozsda lehetett. A visszahajtott peremnél nem látta szokásos pusztító rozsdát úgyhogy megitélésem szerint ezt a tetőt csak fényezni kell és kész. Harmadik féklámpa benne van, ár 15k.
Szervusz!
Ha Gyéé kolléga portékája nem nyeri el tetszésed, akkor tudok adni rozsdamentest, de de drágán, titánszürke színben.
Aztán ha az én portékám sem nyeri el tetszésed, akkor meg majd biztos jelentkezik más, hogy "pici rozda, nem djága"
Tudsz küldeni esetleg képet róla a jarrekstar [kukac] gmail [pont] com-ra? Van hozzá féklámpa és rendszámvilágítás is?
Nekem van fl-ről. Azért kicsi rozsda van rajta. Ócó.
Sziasztok!
Csomagtérajtót keresek, lehetőleg nem szétrohadtad
Köszi!
Hali, van valakinek eladó középkonzol kerete rádió körüli? Szürke carbon előny, de nem feltétel Fekete is jó, NBFL-be.
köszike
Hali, van valakinek eladó középkonzol kerete? Szürke carbon előny, de nem feltétel :) Fekete is jó, NBFL-be.
köszike
Valaki vett itt tőlem egy bézs törött fedelű középkonzolt. Meg tudna újra keresni? Valamit benne hagytam, ami kellene :D Tudom szánalmas, de ez van :D
Sziasztok! Keresek NB hez hutoventillatort! Kerem akinek van ne tartsa magaban,mar csak ettol fugg az autom elkeszulese arral irj lszi. Es fontos lenne hogy Bp-i atvetellel. koszonom!!
Szervusz!
Bp környékén tuti, hogy sokaknak lesz, de ha nem találnál, akkor vasárnap megyek át M5-M0-M1-nél,, egy tábla fehér csokiért a tiéd!
Sziasztok! Keresek az alábbi képen látható esővíz elvezető csőből 2db-ot.
Ha bárkinek lenne bontott darab az jelezze. Köszönöm előre is!
Első fékhez keresek csavart,kettőt,ami a fékbetét kengyelét tartja a dugattyú házon,egyik 14,másik 17 fej....köszönöm
Hali,
Rendszámkeret tartó előre? valaki?
üdv:
Sziasztok, keresek megvételre NB motorháztető belső burkolatot.
Keresek NB motorháztető belső burkolatot.