jmoys
Velünk: 2933 napja
Szia!
Sajnálom, de már régen elkelt.
jmoys
Szia!
Sajnálom, de már régen elkelt.
jmoys
Sziasztok!
EBC DP1003 Blackstuff hátsó fékbetétgarnitúra NB, NBFL-hez eladó!
- 6500 Ft -
Posta OK!
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Robuss "hogyéradod" a csavarokat? :D
06305377702 ? hivtam de valaki olyan vette fől aki egyáltalán nem hirdet mx5 alkatrészeket...
Valaki innen fel tudott hívni. Nem tudom hogyan.
30 535 77 02
Ez a jó szám
Üdv Nyiri kèrhetenek egy tel szám elèrhetoseget? 7végen ugy néz ki h megyek budapestre, ha ugy van akkor elhoznam a műszerfalat. Köszi
Atominnak szerintem megvan még az új készlete, bontott van nalam is Csepelen de nincs 8 db(annyi azért csak nem fog kelleni) van Kopinak is Érden, illetve Rúzsáéknak Erzsébeten.
Sziasztok!
Nem sok esélyt látok rá, de valakinek nincs eladó, lengőkarba való excenteres csavarkészlete (8 db)? Esetleg még felhasználható bontott olcsón? :D Addig nem akarnám, hogy hozzányúljanak a csavarokhoz míg nincs tartalékba főleg, hogy nincs elállítódva a futómű csak finomhangolást szeretnék.
Koszi tudom h nem sok ertuk csak sajna kicsit messze vagy nekem mert en Vp megyei vagyok azon belul Gógánfai és ritkan jarok pestre. Ha jo ugy neked is es ha postaval elkuldened 10 plusz postai kiszállitasert megvennem. Koszi a valaszod. Email: tasza16@freemail.hu
Szia,
holnap du járok Pesten. A középkonzolt elvinném. Írsz privátban, vagy megadod az elérhetőségeid?
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Szia,
a középboxhoz a hamutartó meg van?
Van képed erről s az ülés mögötti dolgokról?
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<