Nyiri
Velünk: 2882 napja
Sziasztok, Motorháztető hővédő burkolat valakinek van eladó?
Sziasztok, Motorháztető hővédő burkolat valakinek van eladó?
Sziasztok!
Eltűnt az ablaktörlőmről a védőkupak, és szükségem lenne egyre, nincs véletlenül valakinek egy bontott darab (1998 NB)?
Köszönöm!
Sziasztok,
Sikerült szert tenni egy keménytetöre (köszi boogie) viszont szükségem lenne oldalsó rögzítő pántokra illetve hátsó csavarokra. van valakinek eladó vagy rendeljek új készletet?
Sajna már a második trafó két év alatt ami ugyan azt a hibát prudukálja, de nem hiszem, hogy ez lenne a hektikus gyengélkedés oka, viszont ha megeszik még egyet akkor legalább lehet látni, hogy elötte kell keresgélni a hiba forrását
Üdv mindenki!
1.8 NB-be keresek gyújtótrafót 1 darabot, vagy ha kell valakinek szintén 1 darab akkor koperáljunk mert Kopinak van, de csak párban adná el.
Telefonon keress inkább ez ügyben:
06húsz 396 4öt 6öt
Lökhárító és a kábelezés más. Amugy simán bemegy a felfogatás ugyanaz.
Lökhárító és a kábelezés más. Amugy simán bemegy a felfogatás ugyanaz.
NB FL lámpák simán belemennek az NB-be vagy tipikus japán stílusban minden más? :D
Üdv mindenki!
1.8 NB-be keresek gyújtótrafót 1 darabot, vagy ha kell valakinek szintén 1 darab akkor koperáljunk mert Kopinak van, de csak párban adná el.
Telefonon keress inkább ez ügyben:
06húsz 396 4öt 6öt
Sziasztok!Mazda logot tudok csinalni FDM-el egyedi meretre.akit erdekel az keressen emailben
krisz9770@gmail.com
Keresek 1.6NA motort, legfokeppen 90LE-s erdekelne kompletten + kabelkoteg, masik hatsokerekes Mazdaba kellene, lehet akar 1.6 NB is, ha nincs 90lovas..
Vannak cserealapjaim is: NB(NA) sperrdiffik, komplett szilentszett, NA-NB felniszettek, 1.8 NBFL nagyfekszett, Hell femfekcso szett, NA vastaghutok 52mm, elso toronymerevito, NBFL hatso lampak, 1.8NB lendkerek + kupplung stb...
Köszi, ilyet találtam én is, sőt otthon is van egy mazda 3, de sajnos bántóan nagy
Én is hasonlót rendeltem ebay-ről de az bazi nagy lett :D ahogy a képen látszik 3 5 6 ra valóak méretben (ha érdekes valakinek csinálok képet róluk, két színben rendeltem. Red Sun Festre is fel tudom vinni )