Dömpi
Velünk: 3310 napja
Szia! Írtam e-mailt.
Szia! Írtam e-mailt.
Eibach Pro Kit eladó. Autót közelről még nem látott, dobozában várná az új gazdáját..NB-hez vettem.
Kontakt profilom alatt..
Szia. Írtam ímélt!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Szívesen megszabadulnék néhány felesleges NB/NBFL vacaktól:
NBFL bal hátsó lámpatest ( bal alsó sarkában Y alakú felületi repedés, nem párásodik, nem ázik, alig látszik) 10 pénz
Ablakemelő kapcsoló (angol, biztosan átszerelhető) 5 pénz
Első lökösbe ködlámpa takarók (jobb és bal) 5 pénz
Elakadás jelző nyomógomb 5 pénz
Krómacél váltógomb 4 pénz
Fekete váltókeret 3 pénz
Frankenstein csavarok 2 pénz
Ha vkit érdekel valami, vagy egyéb infó kellene, ide nyugodtan írhat:
jmoys kukac invitel.hu
jmoys
Sziasztok!
Eladóvá vált pár garázsban porosodó cuccom és egy, az autómról frissen lekerült komplett vinyl tető, szerkezetestől, gumikéderestől, csatostól. Szükség estén postázom is, mail címen, telefonon elértek. Kérésre tudok még képet küldeni (nem akartam képek hadával szétbombázni a fórumot).
Itt-ott javított plexis vinyl tető, csak egyben eladó:
A négyzet alakú javításnál nagy zuhé esetén álló helyzetben átnedvesedik.
ár: 60e pénz --> 50e pénzért vihető!!!
Asszem WV acélfelni...télire használtam az MX5-ön: 14", központosító gyűrűvel, amit természetesen mellékelek. A gumik már használhatatlanok, 175/65-ös Continental téligumik vannak rajt, de amint a képen is látható, a profilmélység "visszafogott", emellett kifejezetten elöregedtek.
Ár: 20e pénz
MX-5 hátsó fűthető szélvédő:
Ár: Te mondod
NBFL-ből származó hibátlan kisablakok:
Ár: 3000 pénz/db
gumikéderrel együtt: 3.500 pénz/db
Ezen felül van két kisablak gumikéderem pluszban, 1500 pénz/db áron.
NBFL katalizátor hővédő lemez remek állapotban:
Ár: 5e pénz
Na, előkerült! Csak egyben eladó a szett!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Ha van valakinek egy felesleges vízhűtő ventilátora lapáttal, szívesen átvenném.
Szia!
Lenne egy talán hülye kérdésem.
A hátsó üveget be lehet rakni plexi helyére? Ha a méret ugyan az is, össze tud csukódni ugyanúgy a szerkezet még, vagy ahhoz már olyan tető is kéne?
Attól függ milyen megoldással lett inplantálva a tetőbe a plexi. Ha méretpontos vagy kisebb és van egy ügyes szakembered hozzá, akkor igen. Az én autókárpitos ismerősöm anno pl. nem vállalta...ezért is maradt meg. Sok vele a macera. A tető szerkezet egyébként ugyanaz, uh nem befolyásolja az összecsukhatóságot. Győrben van egy ügyes szaki, akinek leadod az üveget és összedob neked egy méretpontos szövet tetőt 80-90e környékén.
Szia!
Lenne egy talán hülye kérdésem.
A hátsó üveget be lehet rakni plexi helyére? Ha a méret ugyan az is, össze tud csukódni ugyanúgy a szerkezet még, vagy ahhoz már olyan tető is kéne?
Attól függ milyen megoldással lett inplantálva a tetőbe a plexi. Ha méretpontos vagy kisebb és van egy ügyes szakembered hozzá, akkor igen. Az én autókárpitos ismerősöm anno pl. nem vállalta...ezért is maradt meg. Sok vele a macera. A tető szerkezet egyébként ugyanaz, uh nem befolyásolja az összecsukhatóságot.
Győrben van egy ügyes szaki, akinek leadod az üveget és összedob neked egy méretpontos szövet tetőt 80-90e környékén.
Sziasztok!
Eladóvá vált pár garázsban porosodó cuccom és egy, az autómról frissen lekerült komplett vinyl tető, szerkezetestől, gumikéderestől, csatostól. Szükség estén postázom is, mail címen, telefonon elértek. Kérésre tudok még képet küldeni (nem akartam képek hadával szétbombázni a fórumot).
Itt-ott javított plexis vinyl tető, csak egyben eladó:
A négyzet alakú javításnál nagy zuhé esetén álló helyzetben átnedvesedik.
ár: 60e pénz
Asszem WV acélfelni...télire használtam az MX5-ön: 14", központosító gyűrűvel, amit természetesen mellékelek. A gumik már használhatatlanok, 175/65-ös Continental téligumik vannak rajt, de amint a képen is látható, a profilmélység "visszafogott", emellett kifejezetten elöregedtek.
Ár: 20e pénz
MX-5 hátsó fűthető szélvédő:
Ár: Te mondod
NBFL-ből származó hibátlan kisablakok:
Ár: 3000 pénz/db
gumikéderrel együtt: 3.500 pénz/db
Ezen felül van két kisablak gumikéderem pluszban, 1500 pénz/db áron.
NBFL katalizátor hővédő lemez remek állapotban:
Ár: 5e pénz
Szia,
Két tárcsa, és egyx szett (négy darab) betét.
Most foglalózták.