vagpal
Velünk: 4033 napja
Egy német csávó összetörte a szép autóját, és a komplett belsőt kiszedte és eladta az ebay-n. Én meg rohantam ki Németországba Amúgy biztos jó az NB-be is... Bár erre semmilyen alátámasztó infót nem tudok adni.
Egy német csávó összetörte a szép autóját, és a komplett belsőt kiszedte és eladta az ebay-n. Én meg rohantam ki Németországba Amúgy biztos jó az NB-be is... Bár erre semmilyen alátámasztó infót nem tudok adni.
Sziasztok!
Időnként ezt megírom, hogy el ne feledjétek
Kicseréltem 2004-es NBFL-m fekete bőr belsejét drapp színűre, és még eladó pár dolog a fekete belsőből:
komplett műszerfal (utas oldali légzsákkal): 40.000 Ft
ajtóborítás: 30.000 Ft
bőr kormány (enyhén kopott, légzsák nélkül): 15.000 Ft
hátsó, ülések mögötti kárpit: 6.000 Ft
kalaptartó kárpit: 10.000 Ft
fehér számlapos műszeregység: 35.000 Ft
2 DIN-es gyári Mazda Cd-s rádió: 30.000 Ft
fűtésvezérlés kapcsolóegység, alumínium színű: 15.000 Ft
egyéb műanyag borító elemek a műszerfal alól, mellől, A oszlopok stb.: 4.000 Ft / db
Hívjatok, biztos megegyezünk, inkább eladom, mint hogy nálam álljon! Képet tudok küldeni, ha kell.
Üdv!
Szia!
hol vetted hozzá a drapp cuccokat,ha szabad érdeklődni?
Nb-be belemegy a műszeregység?
Ati
Hali.esetleg valakinek nbbe fekete borules?illetve motortakaro lemez es vezerlest takaro muanyagszutyok?
Szia!
Azt hiszem nem mp3-mas, de rá lehet kötni és tudja kezelni az audiolinkes fajta cuccokat. Mindenesetre ilyen:
Sziasztok!
Kicseréltem 2004-es NBFL-m fekete bőr belsejét drapp színűre, és még eladó pár dolog a fekete belsőből:
egyéb műanyag borító elemek a műszerfal alól, mellől, A oszlopok stb.: 4.000 Ft / db
Hívjatok, biztos megegyezünk, inkább eladom, mint hogy nálam álljon! Képet tudok küldeni, ha kell.
Üdv!
Szia!
A rádió sima CD-s vagy MP3-as?
Money won is twice as sweet as money earned
Sziasztok!
Üdv!
Sziasztok!
Időnként ezt megírom, hogy el ne feledjétek :))
Üdv!
Camsahft Sensor csatija van vaalkinek elfekvőben?
Csak a csatlakozó a kábelkötegről
Szia!
Köszönöm az infókat. Akkor megvenném mail címemet megadom, akkor postával jó lenne, és ha megadod a bankszámla számod ahova utalhatom postadíjjal együtt úgy lezavarhatjuk a bizniszt Egyébként Felsőpakony lesz a postacím laszlo.andavolgyi@gmail.com a mailem részleteket akkor ott.
Köszi! Érdekelne, de felmerült 1-2 kérdésem Az egyik, hogy kell e a felszereléséhez vami speckó kiegsézítő, pl. csavar vagy valami, illetve, hogy a gyári vonószemeket amik a grill rácsnál vannak le kell-e szerelni felrakás előtt, vagy mi a teeendő? Köszi
UI: Egyébként Pest megyei vagyok, akár postával is megoldhatnánk a vételt?
1. ha megnézed a képet, akkor látod, hogy sima lemezcsavarral megy fel, illetve van 3 pici lába alul ami fúrt lyukakba támaszkodik.
2. gyári vonószemeknek természetesen megvan a hely, azok maradnak ahogy vannak, és használhatóak is, ebbe nem zavar be a rács
3. Posta is okés, akkor valahogy be kell csomagolnom. Pest megye merre?
Köszi! Érdekelne, de felmerült 1-2 kérdésem Az egyik, hogy kell e a felszereléséhez vami speckó kiegsézítő, pl. csavar vagy valami, illetve, hogy a gyári vonószemeket amik a grill rácsnál vannak le kell-e szerelni felrakás előtt, vagy mi a teeendő? Köszi
UI: Egyébként Pest megyei vagyok, akár postával is megoldhatnánk a vételt?
Még mindig keresek hátsó rendszám világítást.
Na megnéztem, ez van otthon:
5.000 HUF.
Igény esetén el tudom juttatni Bp-re, helyileg Győrben található.
Sziasztok!
Grillrácsot keresek 98-2000-es NB-hez. Köszi
Nekem van egy otthon még, majd megnézem.