Ingyen viheted. Írjál rám: zolloom (kukac) gmail.com
Ha olcsón adod, akkor igen. Off Mazdába kéne amúgy.
Ha olcsón adod, akkor igen. Off Mazdába kéne amúgy.
Sziasztok!
Eladók NBFL üléseim! nincsenek szétülve, csak az ülőlapon található szokásos de az is tűrhető. társaihoz képest szerintem jó állapotú. Két koktél 47 ezer :D :D :D
Eibach Pro Kit ültetőrugó eladó! NB-be lett vételezve. Beépítve nem volt, vadonatújan várja újdonsült gazdáját.
Üdv!Valakinek nincs egy 1.6 gyujtás trafója elfekvőben, jó közel Hatvan-hoz (heves megye)?
SOS-es lenne behalt az egyik trafóm, holnap meg kéne a kocsi, ha nincs akkor rendelek újat és próbálok megoldást keresni a holnapra. Előre is köszi!
tel:nullahathúsz2911135
Megoldódott!
Köszönöm azoknak akik jelentkeztek!
Üdv.:
Ricsi
Üdv!
Valakinek nincs egy 1.6 gyujtás trafója elfekvőben, jó közel Hatvan-hoz (heves megye)?
SOS-es lenne behalt az egyik trafóm, holnap meg kéne a kocsi, ha nincs akkor rendelek újat és próbálok megoldást keresni a holnapra. Előre is köszi!
tel:nullahathúsz2911135
Üdv.:
Ricsi
Szia.nekem van.megy mail.
sziasztok,
sajnálatos módon olyan szinten hengerfejes lett a 2003-as 1.6 nbfl-em, hogy meg is repedt a drága... szóval szükségem lenne egy hengerfejre, ha valakinél van eladó b6-os motorkódhoz.
tamas.niedermuller kukac gmail.com
köszi!
sziasztok,
sajnálatos módon olyan szinten hengerfejes lett a 2003-as nbfl-em, hogy meg is repedt a drága... szóval szükségem lenne egy hengerfejre, ha valakinél van eladó b6-os motorkódhoz.
tamas.niedermuller kukac gmail.com
köszi!
Sziasztok!
A következő mondataimat csak úgy belekiáltom az éterbe, hátha valaki tud segíteni:
2003-as MB-hez vásárolnék króm váltókeretet és váltógombot.
Az igényeimet egyre lejjebb adva, úgy vagyok vele, a váltógomb mindegy milyen állapotú, legfeljebb bebőröztetem!
Üdv. Mindenkinek
jmoys
Sziasztok!
Mx-em szélvédőjét sikerült jobb alul telibe kapnia egy teherautóról lerepülő ökölnyi kőnek. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e bontott gyárit berakni(sokak szerint a bontásnál már sérülhet és utána baj lehet) vagy jó az utángyártott is? Ezek között mi a különbség a színen kívül?
Nem viccből írtam. Felveszel valami tapadós kesztyűt és nekiesel úgy, hogy közben csavargatod jobbra-balra picit. Legalábbis a műanyag így lejön. Ami ragasztva van, az már utólagos mókolás, mert eredetileg is csak rá van húzva egy fém valamire a burkolat.
Nem viccből írtam. Felveszel valami tapadós kesztyűt és nekiesel úgy, hogy közben csavargatod jobbra-balra picit. Legalábbis a műanyag így lejön. Ami ragasztva van, az már utólagos mókolás, mert eredetileg is csak rá van húzva egy fém valamire a burkolat.
Írtam e-mailt.
Hogy mennyit ültet? Legjobb tudomásom szerint daniandris fórumtársunk miatájába ez van beépítve...ott meg tudod nézni. Tapasztalatom a rugóval nincs, mivel, mint írtam, nem lett beszerelve..
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998