szia nekem van, 5000FT
Helló urak! Szükségem lenne jó minőségű, NB fekete színű középkonzolra, kapcsolók, szivargyújtó nélkül. Ármegjelöléssel a postafiokomba, köszönet előre is.
Helló urak! Szükségem lenne jó minőségű, NB fekete színű középkonzolra, kapcsolók, szivargyújtó nélkül. Ármegjelöléssel a postafiokomba, köszönet előre is.
Sziasztok! ha valakit erdekelne: 1.6nb blokk 110e, onindito 30e, trafo 15e, generator 25e, kuplung 30e.
Sziasztok! ha valakit erdekelne: 1.6nb blokk 110e, onindito 20e, trafo 15e, generator 15e, kuplung 30e.
Sziasztok! ha valakit erdekelne: 1.6nb blokk 110e, onindito 20e, trafo 15e, generator 25e, kuplung 30e.
Üdv!
Megvan még ?
Meg meg
attila kukac airgocar pont com
Sziasztok!
Eladó NB szélfogó, továbbá sosemhasznált Eibach Pro Kit rugószett, illetve AEZ Germany Icon8 ET38 17"-os felniszett, Westlake gumikkal.
Érdeklődés esetén profilom alatt találtok elérhetőséget!
Sziasztok!
keresek komplett tökéletesen működő klímát! Köszönöm!
Soma.
Csáó! irtam emailt!
Ati
Csao Rattila!
Engem érdekelne az orrára való embléma! kérlek írj egy emailt ide: hodmezoslam@gmail.com
Valamint keresek ablakemelő motort és kapcsolót is! a fenti emailre várom a válaszokat.
Köszönöm!
András
Valaki keresett lökösre való Mazda feliratot,de nem találom a számát már levarázsoltam a kocsiról tehát most már elvihető
Van minden FL első - csomagtartó - mazda felirat - mx5 felirat!
1000ft/db
Valaki keresett lökösre való Mazda feliratot,de nem találom a számát már :( levarázsoltam a kocsiról tehát most már elvihető :)
Van minden FL első - csomagtartó - mazda felirat - mx5 felirat!
Ezüst Szett eladóóóóó
4db légbeömlő 6.000ft (feketét beszámolok 2.000ftban )
2db belső kilincs 10.000ft (egyik picit kopott,másik patika)
1db váltókeret 4.000ft picit sérülés van rajta,de nem vészes..
1db rádiókeret 12.000ft hibátlan!
Egyben : 28.000Ft
Szia. Van
EUNOS ROADSTER V SPECIAL