nmthz0lee
Velünk: 3858 napja
Sziasztok! Kellene mindkét oldalra előre jó állapotú féknyereg NBFL-re. Tud vki segíteni? Köszönöm!
Sziasztok! Kellene mindkét oldalra előre jó állapotú féknyereg NBFL-re. Tud vki segíteni? Köszönöm!
Eladó a képeken látható hibátlan NBFL hátsó lámpabura. Bal oldali, ködlámpás. Valamint,
Eladó Mazda MX-5 NB NFL első tuning lökhárító.
Formára hasonlít a gyárira, csak plusz két beömlő
van rajta, illetve mélyebbre húzták az
alját.Fényezetlen, vastag, erős és könnyű
üvegszálas lökös!
Tuningboltban 53 ezer forint az ára, most 38
ezerért eladó!
És végül:
Victor Reinz szelepfedél tömítés. BP6D motorhoz való (már ha ez a neve), nekem a
BP4W-hez nem volt jó, csak kibontottuk. 3 ezer forint
MX-5 2.0 NC fl
Hello! Bocs, nem voltam netközelben a napokban.
bogec7 kukac gémél
Sziasztok!
Nb hátsó lámpa milyen árban szokott menni? Bal hátsó kéne, mert megnyomták és vizesedik. Vagy ha kompatibilis akkor 2db nbfl lámpa is érdekelhet.
Eladó NB NFL első tuning lökhárító. Formára hasonlít a gyárira, csak plusz két beömlő van rajta, illetve mélyebbre húzták az alját.Fényezetlen, vastag, erős és könnyű üvegszálas lökös!
Autón nagyjából így néz ki.
Ára 53 ezer forint helyett 40 magyar pénz.
Valamint keresnék jobb oldali NB FL hátó lámpatestet (tolató lámpásat)
Ilyet:
Egy elérhetőséget tudnál adni?
Üdv.: Tibi
"The answer is always miata"
Elérhetőséget tudsz adni?
Sziasztok.1.6-hoz keresek leomlo utanni kipuff reszt,egesz a hatso dobig,veg dob nem feltetlenul kell.ne legyen lyukas,muszakira kellene.
Tovabba:elso-hatso kutya csontok.stab rudak(az ujjak jobban vonzanak...),also motor vedo lemez,esetleg ha akad valakinek legbeomlo a gyari legszurohazhoz,az kiraly lenne
Emailben kerem az ajanlatokat,ide ritkabban jovok fel.Arakkal(!!!)
krisz9770@gmail.com
Eibach Pro Kit eladó (NBFL). Vadonatúj, még nem volt autóba szerelve.
Eladnám a kocsimról lekerült fékszettet, gyári méret, nem sportive.
Első-hátsó tárcsák és betétek. Ahogy a képen is látszik, van rajta hús rendesen.
Ára: 20ezer
http://ilmotorsport.com/shop/article_detail.php5?aid=2809
A hegesztéseknél van rajta minimális rozsda, de szerintem könnyen letakarítható, csak nem szarakodtam vele.
Ilyen fekete szíjak vannak hozzá, együtt 30 ezerért vihető.
A fékek még mindíg megvannak, a szett egy 20-as, vigyétek, mert csak foglalja nálam a helyet..
Egy motoros besatuzva megállt előttem a tök üres sávban, hogy a mellettünk levő sávban megálló pözsónak anyázzon, amiért az elékanyarodott (amúgy nem kellett fékeznie sem, csak elvenni a gázt). Persze az én hülyeségem is, mindig a hátul haladó a hibás. De a sötétje szúrt egy egyest és elhúzott, mielőtt megvitattuk volna a dolgot (és kapott volna egy betétlapot, meg pár jó szót).
Tanga
Sziasztok! Valakinek esetleg NBFL első lökös meg gépháztető nem foglalja a helyet a fészerben? Vevő lennék rá.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok! Valakinek esetleg NBFL első lökös meg gépháztető nem foglalja a helyet a fészerben? Vevő lennék rá.
Tanga
Eibach Pro Kit eladó (NBFL). Vadonatúj, még nem volt autóba szerelve.
Kössz a gyors választ! Ősz végén tervezem karosszériáshoz és fényezőhöz vinni, akkor lesz majd aktuális. Azért még átgonolom, hogy lesz. Ahogy láttam a karosszériásom arcán az elkeseredettséget mikor megmutattam neki, vszínűleg jobban teszem, ha lecserélem. Kereslek, ha kelleni fog! Thx
Szia. 30-ért tudok adni. Csak szürke
EUNOS ROADSTER V SPECIAL