csabihal
Velünk: 3881 napja
mail ment!
mail ment!
Ablaktörlő csavar takaró gumi bizbasz kupakot keresek, ha van valakinek felesleges szóljon ha lehet.
Köszönöm!
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Engem is megfertőzött az Mx-5 Hosszú keresgélés után sikerült is behoznom pár hete egy 2001-es NBFL-t. Sanos a balos ablakemelő bowden megadta magát. Lehet hozzá kapni külön ? vagy csak motorral együtt? illetve hol érdemes megvenni, elfekvőben esetleg valakinek... Köszi: Norbi
Én itt csináltattam pár hete.
20e körül fájt. Másfél-két óra alatt legyártják.
.
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Engem is megfertőzött az Mx-5 Hosszú keresgélés után sikerült is behoznom pár hete egy 2001-es NBFL-t. Sanos a balos ablakemelő bowden megadta magát. Lehet hozzá kapni külön ? vagy csak motorral együtt? illetve hol érdemes megvenni, elfekvőben esetleg valakinek... Köszi: Norbi
Sziasztok!
Keresek egy pár 276mm-es NBFL komplett hátsó fékszerkezetet (tárcsa + nyereg).
Esetleg valaki hallott olyanról, aki ismer valakit akinek a szomszédjának a lakótársa árul ilyet, akkor szóljatok!
Köszi!
Köszönöm és már írtam is!
Sziasztok! Sajnos Balázs autóját megmenteni nem lenne kifizetődő, ezért alkatrészeit áruba bocsájtom. Legyetek kedvesek emilben érdeklődni. 1999, 1,6
Üdv Gábor
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Kedves mindenki!!
Dobpergés Black Swan legszebb darabjai kerülnek most eladásra!!
Angol verdából származó 2004-es NBFL unplagged ülések szépséges állapotban letisztítva bőrápolózva várja a új gazdáit!
Szakadás mentes!! 2helyen van minimális kopás!Képek magukért beszélnek!
2db ülés ára 110.000Ft
Hozzá tartozó 2db ajtókárpit:
A bal oldali ajtóra valónál történt egy felső beázás emiatt felül eláll az ablaknál..,de amúgy minden más felülete hibátlan.
Jobb oldali hibátlan állapotban van.
2db kárpit 20000Ft
Hozzátartozó csavarok és patentok:
Balos kárpot hibája:
Attila kukac airgocar pont com
06 20 275 öt nyolc 38
Kedves mindenki!!
Bobpergés :) :) Black Swan legszebb darabjai kerülnek most eladásra!!
Angol verdából származó 2004-es NBFL unplagged ülések szépséges állapotban letisztítva bőrápolózva várja a új gazdáit!
Szakadás mentes!! 2helyen van minimális kopás!Képek magukért beszélnek!
2db ülés ára 110.000Ft
Hozzá tartozó 2db ajtókárpit:
A bal oldali ajtóra valónál történt egy felső beázás emiatt felül eláll az ablaknál..,de amúgy minden más felülete hibátlan.
Jobb oldali hibátlan állapotban van.
2db kárpit 20000Ft
Hozzátartozó csavarok és patentok:
Balos kárpot hibája:
Attila kukac airgocar pont com
06 20 275 öt nyolc 38
Sziasztok!
Most vettem meg az én kis miatámat, és imádom! Most vadul vadászok egy hátsó csomagtartót, de sajnos nem mindegyik lesz jó. Az előző gazdája egy spoilert fixált a hátsóján, ami Laleekirálynak köszönhetően atommal sem robbantható le (köszi ) , de így csak oldaltrögzítős csomagtartó jöhet szóba nálunk. Ha valaki tud ilyet eladót, végtelenül boldog lennék. Mellesleg a spoiler jól áll a kis kocsimnak és Lalee is csúcs munkát végzett.
Előre is köszi a segítséget!
Ha gondolod írj: atomin13 kukac gémél.kom
Sziasztok!
Most vettem meg az én kis miatámat, és imádom! Most vadul vadászok egy hátsó csomagtartót, de sajnos nem mindegyik lesz jó. Az előző gazdája egy spoilert fixált a hátsóján, ami Laleekirálynak köszönhetően atommal sem robbantható le (köszi ) , de így csak oldaltrögzítős csomagtartó jöhet szóba nálunk. Ha valaki tud ilyet eladót, végtelenül boldog lennék. Mellesleg a spoiler jól áll a kis kocsimnak és Lalee is csúcs munkát végzett.
Előre is köszi a segítséget!
Ezzel lehet várok egy picit, egy Találkozón majd megnézek pár kocsit, hogy ez hogyan is van :D
Köszi az infót és segítséget!
Huu az szuper, lenne, és akkor már csak az a kivágott műanyag elem kell, és már rakható is a keménytető? ha igen akkor mindenképp érdekelne, BP-n bárhol.
Kivágott műanyaggal tudok szolgálni ,ha nem akarod kivágni a sajátod
8000ft/pár