Ati11
Velünk: 3977 napja
Sajna ott sincs :/
Sajna ott sincs :/
Gyári dobozban, gyárilag konzerválva.
Szervusz! tegnap elfeledtem jelentkezni, de most
vmi elréhetőséget(mail?) tudsz adni, alkudozás céljából?
Valaki nem bont 1.6 nb-t? Motor kell!!!!! Már el vagyok keseredve h sehol nem találok
Valaki nem bont 1.6 nb-t? Motor kell!!!!! Már el vagyok keseredve h sehol nem találok
Sziasztok!
Kezdek tanácstalan lenni. Van egy szélfogóm. Maga a keret, benne a háló. Megvan a T konzol az ülés mögé csavarozva. De, a szélfogó keretén levő nyújtott L alakú vas, amivel belecsúszik a T konzolba, az nincs.
Nincs véletlen valakinek eladó, vagy valami? mert teljesen meg vagyok lőve, és már azért kéne. Köszönöm.
Gyári dobozban, gyárilag konzerválva.
hétfőn visszajelzek! állapotáról vmi infó?
Szasztok!
Maradt egy pár első gyári tárcsám (255mm). Érdekel valakit?
Nekem van egy BRG NB lökösöm kis horzsolással ami eladó az alu zárhíddal együtt egy huszasért de szerintem az FL lámpához azt egy kicsit faragni kell az indexek környékén mert ott az FL lámpa vonalvezetése élesebb.
Nekem van egy BRG NB lökösöm kis horzsolással ami eladó az alu zárhíddal együtt egy huszasért de szerintem az FL lámpához azt egy kicsit faragni kell az indexek környékén mert ott az FL lámpa vonalvezetése élesebb.
Sziasztok, az autóm eredetileg 1998-as NB, de az eleje ki lett cserélve az NBFL-es lökhárítóra és lámpákra. Most úgy adódott, hogy csereérett a lökhárító. Ha bontottként csak sima NB-s lökhárítót találok, akkor abba még jó lesz az NBFL-es lámpa?
Lehet h szükségem lesz egy 1.6 nb motorra, ez a vegső dolog amivel számolnom kell, mivel nagyon gyanús h elszallt valami a bal oldali vezermutengelynel. Kinek van ilyen eladó, és mennyibe kerül?
Én pedig azóta láttam, hogy van olyan topik, hogy "neten találtam". Szóval elnézést az félreérthetőségèrt!
Igen, neked írtuk, szerintem nem volt teljesen egyértelmű, hogy nem a tiéd Igaz, ha jobban megnéztem volna a hirdetést, lehet kiderült volna, hogy nem te hirdeted.
Fiúk-lányok, ha ez az altalam linkelt hirdetésnek szól, akkor egyszerűbb, ha ebayen írtok neki, èn csak linkeltem, ahogy írtam, hogy ő postáz alkatrészenként is, nem én Nem is ismerem, csak találtam alkatrész keresés kozben, és megosztottam veletek.