krulos
Velünk: 3546 napja
beépíthető simán, csak a gyári műanyagot ki kell vágni. másra nincs szükséged, csak az oldalsó csatikra meg a frankensteinekre.
Money won is twice as sweet as money earned
beépíthető simán, csak a gyári műanyagot ki kell vágni. másra nincs szükséged, csak az oldalsó csatikra meg a frankensteinekre.
Money won is twice as sweet as money earned
Basszus tenyleg irok is
Black Swan kormányagyért kiált Egy Momo kormány már született ,csak szükséges lenne hozzá egy szuper kormány agy is!
Valakinek van elfekvőben?
Attila kukac airgocar pont com
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Black Swan kormányagyért kiált Egy Momo kormány már született ,csak szükséges lenne hozzá egy szuper kormány agy is!
Valakinek van elfekvőben?
Attila kukac airgocar pont com
Szia!
Irtam emailt!
Ati
Sziasztok!
Keresek NBFL elsőfényszórókat, ha valakinek van kérem jelezze. Alferenc@gmail.com
Köszönettel
F
Gratula! Nekem van olyan ülés melletti csatim eladó, mármint a fogadó része ami a kocsin van.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, akár vásárlással, akár technikai információkkal kapcsolatban, a mai nap végre sikerült megvennem első MX5 NBFL-emet, sima 1.6-os babakék :D csak mivel még 1 hét mire magyar forgalmis lesz addig várnom kell a "krúzolással ((((
Hardtop ot szeretnék rá venni, a kérdésem a következő lenne:
Nem volt még rajta soha keménytető ,így frankeinstein csavarok kellenek, plusz az ülés melletti csatik azt tudom, viszont kell-e még pluszba valami hozzá? Illetve hogy az ülés melletti patentok simán beépíthetőek, vagy oda is kell valami extra dolog?
Sziasztok!
Keresek SOS elso lengescsillapit part 1.6 NBFL-hez. Csak kituno allapotu erdekel, szerelom nem tud hozza ujonnan szerezni... Ujat hol lehet beszerezni es mennyiert?
06-70-411-4029
NB Futómű - ahogy a képen is látni /azaz rúgó nélkül/
OEM gátlók - 15 k /4 db
Koszonom a segitsegeteket, ugy nez ki hogy csak szimplan atbasztak, valszeg azert nem mutattak jo erteket vizsgan az elso teleszkopok mert tobb mint 3 bar volt a gumikban (raadasul hazudtak mert direkt rakerdeztem, mivel ereztem hogy nagyon kemenyek) .Holnap megnezetem mashol is, gyarilag eloirt guminyomason, ott kiderul minden. Ha megsem jok akkor termeszetesen kelleni fog.
Szervusz!
lehet, hogy tudok segíteni!
Üdv: Csaba
csabihal@gmail.com
és már sms is ment
Szervusz!
lehet, hogy tudok segíteni!
Üdv: Csaba
csabihal@gmail.com
Itt van gyári. Ott a cikkszám is.
Sziasztok!
Keresek SOS elso lengescsillapit part 1.6 NBFL-hez. Csak kituno allapotu erdekel, szerelom nem tud hozza ujonnan szerezni... Ujat hol lehet beszerezni es mennyiert?
06-70-411-4029
Sziasztok!
INGYEN elvihető egy megmaradt fekete plüss, külön fejtámlás, nagyon szép állapotú NB vezető oldali ÜLÉS!!!
Bp. I. ker., vagy XI. ker.-ben átvehető egyeztetés szerint. Adok HOZZÁ egy jobb első KERÉKAGYAT is, CSAK ezzel EGYÜTT vihető, mivel költözök, és nem tudom már hová tenni a holmikat, kidobni meg kár lenne...
Egyeztetés: gabesnotdead@gmail.com, vagy 20-3-601-501
EUNOS ROADSTER V SPECIAL