Nem, szerintem nem ez az. Nekem csak a lemez felső külső éle és az üveg közötti "vízszintes" kb. fél méteres darab kellene.
NA01-59-760J
Ha erre gondolsz, akkor nem kompatibilis.
NA01-59-760J
Ha erre gondolsz, akkor nem kompatibilis.
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata arról, hogy az ajtók külső felső élén lévő szigetelések/vízlehúzók NB és NA kivitele kompatibilis egymással? Az NB-n már rendes tartós műanyag volt, míg az NA-n bevonatolt gumi, ami nagyon nem szereti az idő múlását (és az UV-t). Ha méretben egyeznek, akkor cserélném korszerűbbre és tartósabbra, ha van bontásból eladó.
Teljes gyari 1.8 NB kipufogo rendszer elado a leomlo kivetelevel:
- Y (leomlo es katalizator kozti resz)
- Katalizator
- Kozepso dob
- Hatso dob
szepnek nem szepek, de nem fujt ki, nem volt baja egyiknek sem. Lecsereltem az egeszet azert kerult le. Fotot szivesen kuldok mailben, mereteket, akarmit, csak kerdezz:D
Dani
Angel Eyes eladó! NBFL-hez, soha be nem épített, fóliázva. Karcmentes, extra 10 darab Wagó kábelcsíptetővel.
Nem a fekete hanem az eredetihez hasonló ezüst színben.
Az ausztrál CT parts-tól rendeltem, majd repülőkofferben importáltam. Most úgy döntöttem, hogy nem is szerelem be, mert közbejött egy drága fék meg ABS javítás.
Átvehető előzetes megbeszéléssel Budakalászon, Laleekirály mellett 100 méterre a Vasútsoron, illetve Miskolcon-Barcikán, ahol jelenleg is van.
Ár: 70,000.-
Angel Eyes eladó! NBFL-hez, soha be nem épített, fóliázva. Karcmentes, extra 10 darab Wagó kábelcsíptetővel.
Az ausztrál CT parts-tól rendeltem, majd repülőkofferben importáltam. Most úgy döntöttem, hogy nem is szerelem be, mert közbejött egy drága fék meg ABS javítás.
Átvehető előzetes megbeszéléssel Budakalászon, Laleekirály mellett 100 méterre a Vasútsoron, illetve Miskolcon-Barcikán, ahol jelenleg is van.
Nem a fekete hanem az eredetihez hasonló ezüst színben.
Bocsi.nem tudtam a nevet :-D
köszi! mindenre gondoltam, csak pont OEM "olajhűtőre" nem
sztem Kopit kérdezd meg, akad nála bontás alatt levő 1.8NB motor
Hali!
Ami az olaj szuro alatt van :-) ha jol tudom 1.8asokban volt :-) amolyan kis "pogacsa",vagyis nekem csak ezt a celt szolgalna :-)
Szia!
mire gondolsz hőcserélő alatt?
Sziasztok!!
Vallllaaakii szánjon meg egy ezüst fütéspanel előlappal!Már csak az hiányzik a középkonzol boldogságához
Sziasztok.SOS hocserelot keresek.az eletem mulik rajta,vagyis a kocsie,de ugyan az.mind1 hol van.elmegyek erte,de elony ha Pest megye :-D
Sziasztok, Nincs esetleg valakinek egy fölös tompitott fényszóró csatlakozója NBFL-hez? Az jobb oldali elégett.
Sziasztok, Nincs esetleg valakinek egy fölös tompitott fényszóró csatlakozója NBFL-hez? Az jobb oldali elégett.
Sziasztok!
Üzemanyag töltő nyitó mechanikát keresnék mert egy tehetséges kutas letörte a kis pöcköt, ami rögzítené. Köszönöm.
Fun is not a straight line