FBence
Velünk: 3194 napja
Valakinek lehet megéri.
Valakinek lehet megéri.
Mondjuk nem tudom ki az, aki egy miatát gázzal használ :D
Money won is twice as sweet as money earned
Köszi a választ! Pusztán érdeklődtem. Annyit nem megyek vele, hogy megérje beépíteni, plusz kell a csomagtartó is, teljes terjedelmében.
Szia!
Sajnos foglal helyet rendesen, tehat a szonyeg nem takarna el nyomtalanul. Nem nagyon hasznaltam igy nem tudok erdemben nyilatkozni rola. Beepites olyan 130 korul lehet szerintem. Fogyasztasra rakerdeztem ismerosi korben, elvileg kozel ugyanannyit vagy picivel tobbet eszik gazbol mint egyebkent benzinbol, viszont a gaz majdnem fele annyiba kerul. Nem rossz dolog, de nekem nincs ra szuksegem.
Style bart vennék
Szia! Kíváncsivé tettél! Mennyi teret foglal el a csomagtartóból? Ahogy látom, kicsit magasabb, mint a gyári pótkerék, így gondolom a szőnyeg is púposodik felette. Mennyivel eszik többet ezzel az Emer gáz rendszerrel? Mibe került beépíteni? Köszi!
Eladó gázszett 1.6 NBFL-ből, márka: Emer, minden papírja megvan, még autóban van. Nekem nincs rá szükségem, árat nem tudok mondani, ha bármi ötletetek van írjatok nyugodtan!
06-70-411-4029
Sziasztok,
Keresek NBFL -be való szürke színű fűtéspanelt! (csak az előlap is elég lenne... tökéletesen működik ,csak ezüst rádióhoz ezüst panelt szeretnék belerakni)
Ilyet szeretnék:
Eladó gyári hangszórok NBFL-ből, ha valakinek ilyenre lenne véletlenül szüksége : balazs pont ecsenszki kukac gmail pont com
Köszönöm szèpen, meg is jött!!
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Küldöm
.
Sziasztok,
van valakinek felesleges kezelési/használati útmutatója NB-hez? Elsősorban magyar - esetleg német - nyelvűt keresek.
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Sziasztok!
Első NBFL féknyergeket keresek. Jobb, bal egyaránt érdekel. Ha tud valaki légyszi privátban jelezze! Köszönöm!
Szia,
nekem van egy gyári szélfogó.
Biharir
Biharir