Szia.kipufogó érdekel,ha mást nem.Köszi:Gábor
Mail ment.
Mail ment.
valószínüleg az ország másik végében vagyok, de ha senki nem tud adni, akkor szólj!
Keresek NBFL levegő csövet (légtömeg mérő és a motor közötti műanyag cső), valamint felső hűtő tartófüleket.
Erdeklodnek, van-e vkinek 1.8NB kabelkotege(esetleg 1.6 is szoba johet, ha olcso de ott kicsit forrasztanom kell akkor).
Hali! Nekem van egy 2004-es 1,6-osból kábelköteg, az, ami a műszerfalban van. Azt keresed? Gőzöm sincs mennyit ér, de ha mondasz egy jó árat, a Tied lehet.
Ami a motorvezerlotol jon, ezt keresem:
Erdeklodnek, van-e vkinek 1.8NB kabelkotege(esetleg 1.6 is szoba johet, ha olcso de ott kicsit forrasztanom kell akkor).
Hali! Nekem van egy 2004-es 1,6-osból kábelköteg, az, ami a műszerfalban van. Azt keresed? Gőzöm sincs mennyit ér, de ha mondasz egy jó árat, a Tied lehet.
Sziasztok! Keresek kormányszervó csövet. A vissza vezető ág, szivárog. Köszi, Soma
Hali!
Ha tudsz várni 1-2hetet akkor lesz. Az utómból kikerül a mostani(helyére kerül egy jobb állapotú)
Szia!
Tudsz küldeni róla képet?: attila kukac airgocar pont com
Köszi
Ati
Rendben, várom. Amúgy Debrecenben van a portéka.
Sziasztok!
NB-be vásárolt TA-Technix állítható magasságú futómű eladó. Teljesen új, mégsem kerül beépítésre. Állítólag csak augusztusban lesz újra elérhető, ilyen információt kaptam.
70e Ft
simi.market kukac gmail
Sziasztok,
Van valakinek elfekvőben egy vezető oldali NB ülése?
Egy új projekthez szükségem lenne rá Állapot mindegy
valószínűleg sok nem marad belőle
Ati
Vinném! 1.8-ra jó?
Helyileg hol vagy?
1.8on volt, Martfűn lehet átvenni.