simii16
Velünk: 3251 napja
Sziasztok!
NB-be vásárolt TA-Technix állítható magasságú futómű eladó. Teljesen új, mégsem kerül beépítésre. Állítólag csak augusztusban lesz újra elérhető, ilyen információt kaptam.
70e Ft
simi.market kukac gmail
Sziasztok!
NB-be vásárolt TA-Technix állítható magasságú futómű eladó. Teljesen új, mégsem kerül beépítésre. Állítólag csak augusztusban lesz újra elérhető, ilyen információt kaptam.
70e Ft
simi.market kukac gmail
Sziasztok!
70e Ft
simi.market kukac gmail
Gyári jó állapotú nb kipufogó ingyen elvihető. Posta/futár nincs.
mail: csaba pont frigyes kukac gmail
Sziasztok,
ezüst színben keresek csomagtértetőt Nb-hez. Csak rozsdamentes, szép állapotú érdekel.
Köszi
T:0670-3822962
Szia
Az lehet,hogy nincs elofizeto a megadott telszamhoz?:O
Sziasztok!
Felesleges szélfogója van valakinek NB(FL)-hez?
Szia, a gyari muanyag lehajthatod van. Beepitett hangszorokkal.
Balu
Sziasztok! Be lehet azt szerelni, ha gyarihoz hasonlo megoldast szeretnel, akkor venned kell egy Mazda Nb-ISo atalakito kabelt, valamint egy ISO- Mazda NBFL kabelkoteget. Ezeket osszesugva mukodni fog a radio! Annyi kiegeszites, hogy a kabeleket ellenorizni kell majd egy kapcsolasi rajz alapjan, mert a radio gombjai nem fognak vilagitani, valamint a lampa felkapcsolasakor elhalvanyul a radio kijelzoje. A forumon van aki megoldotta ezt a problemat!
sziasztok,
most vettem, de az enyémbe nem jó..
eladó.
6cd, nbfl, 30e.
Szia,
tehát, sima NB-be nem jó, csak NBFL-be?
act
Sziasztok!
Keresek: 1.8-ról származó lendkereket és kuplungot. Kizárólag használt érdekel, olyan amin nincsen semmi szétrohadva és még használható állapotban van, de nem baj, hogy már kopottas, átalakítás céljából kell.
Ajánlatok a pitesy kukac géméjl pont com-ra kérnék!
Köszönöm!
Kuplung mar van, meg egy 1.8-as lendkereket keresek! :)
sziasztok,
eladó.
6cd, nbfl, 30e.
Szia,
act
sziasztok,
eladó.
6cd, nbfl, 30e.
Szia,
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
sziasztok,
eladó.
6cd, nbfl, 30e.