rocksteady
Velünk: 4063 napja
Szia ! Érdeklődnék, hogy az alsó váltó-motor borítás milyen bőrben van, lehet e tudni róla valamit ? Nem a nagy műanyag haspajzs érdekelne hanem ami mögötte van a váltó felé, ez egy lemezből készült tálca szerű valami.
Szia ! Érdeklődnék, hogy az alsó váltó-motor borítás milyen bőrben van, lehet e tudni róla valamit ? Nem a nagy műanyag haspajzs érdekelne hanem ami mögötte van a váltó felé, ez egy lemezből készült tálca szerű valami.
Szia!
Engem érdekelne pár alkatrész ára és, hogy meg vannak-e még.
Motoros antenna (ahogy láttam, a szerelő egyben kapta ki a motort és az antennát, így szerintem engem is így érdekelne), jobb oldali ajtókárpit, a soft top záró csatjai (ha jó állapotúak, nem kopottak), könyöktámasz fedele (ha nincs eltörve). Valamint, ha tudsz, akkor pár képet küldhetnél kívülről-belölről, hogy lássam, érdekes lehet-e még valami
teszla (kukac) gmail (dot) com
Ide jöhetnek az árak is.
Köszi.
Sziasztok!
NB-hez egy autónyi alkatrész, ha kell egyesével postáz
. Hátha érdekel valakit az LSD, vagy bármi más..
Sziasztok!
2001-es NB-be keresek bal hátsó fékmunkahengert, akár az is jó, ha valaki tudja, hogy honnan lehet külföldről rendelni, mert a szerelő, horror áron látott (120 ezer Ft) de azt sem lehet rendelni!
Sajnos nagyon ki van kopva, és nem jó a kézifék!
Vagy ha valaki tud bontottat vevő vagyok arra is. Minden megoldás érdekel.
Köszi
40-ért tudok adni új utángyártottat. Holnapra tudok vinni a talira, vagy elpostázhatom, de időben kell szólnod hozzá, mert egy hétre elutazom. 70/366-9120
Sziasztok!
2001-es NB-be keresek bal hátsó fékmunkahengert, akár az is jó, ha valaki tudja, hogy honnan lehet külföldről rendelni, mert a szerelő, horror áron látott (120 ezer Ft) de azt sem lehet rendelni!
Köszi
Szia! Nekem elvileg van Laleenál egy szettem...
Mármint neked szántam, hogy ezzel csak az a gond,hogy Pécsett lakok Amúgy ha megvan, mennyiért válnál meg tőle?
a Lalee-nál lerakott bal hátsó féket júliusban kifizettem, elhoztam. az elvileg Ordune-tól származott
azt hittem azóta azeladás híre, és az ára már a tulajnál, elnézést érte!
Igen, ezért írtam, hogy elvileg, mert Lalee már 2 nyergemet is eladta, csak nem emlékszem melyiket.
Amúgy eredetileg Kopitól voltak a nyergek.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Köszi
Mármint neked szántam, hogy ezzel csak az a gond,hogy Pécsett lakok Amúgy ha megvan, mennyiért válnál meg tőle?
a Lalee-nál lerakott bal hátsó féket júliusban kifizettem, elhoztam. az elvileg Ordune-tól származott
azt hittem azóta azeladás híre, és az ára már a tulajnál, elnézést érte!
Sziasztok!
Köszi
Ezzel csak az a gond,hogy Pécsett lakok!
Üdv, ha esetleg valakinek szüksége lenne egy antennára (nem gyári sajnos, állítható, fém), akkor van egy teljesen új, bontatlan nálam - találkozóra tudom vinni, jelképes összegért elvihető. Pont ilyen:
Sziasztok!
Köszi
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nekem van egy bontott feknyergem, de az engedte lassan a fekfolyadekot, tehat nem javaslom. Múlt heten vettem bontóban jo allapotut 15/darabert, de elég necces volt, hosszú alkuval, 20/darabról indultam. A Bårdi autóban a gyári felújított 45/oldal, de le kell adnod a régit (betét díjas, hogy felújítsák), addig 16k/db a betétdíj, ha visszaviszed a rosszat, visszaadják. A vadiuj Bosch 100/ darab. En nyeregről beszeltem most, de asszem egyben van a nyereggel a munkahenger... Szóval, Mazda alkatrészek Kft, 1234 Bp, dél utca. Kopinak csak jobbos volt még egy hete
Sziasztok!
Köszi
Komplett motoros rádió antennája nincs valakinek elfekvőben, jó áron? A gyári horror áron van (80+ÁFA). Az enyém sajnos meg se mukkan, belül megcsócsálta a rozsda, így mindig ki van tolva az antenna. IL-en hiány van belőle. 99-es NB-hez keresek.
Szia van nekem hívj a 3630/2692123 számon
Üdv Kopi
Sziasztok!
99-es NB-be keresek vezetőoldali biztonsági övet.
Üdv.