atomin
Velünk: 4020 napja
xcvb
xcvb
Előre való, de akár oda is nézhetjük a helyére. Rögzítéshez nem emlékszem van-e valami ,talán csak a panel maga, de még megnézem majd, kallódik-e más is a dobozban ezekhez.
Helló,
Gyári bilstein sport futómű rúgói eladóak, mely kb 30-35mm-t ültet. Hibátlan álapotban, dobozban, kék színben várja új tulajdonosát. 30k
Normál rúgó vs ez (Ennyit ültet):
Valamint eredetileg Unplugged NBFL-be rendelt piros színű komplett, bontatlan szilikon cső készlet eladó. 40k
Képet is jön hamarosan.
Továbbá 2 db szép állapotú Velocity Red "mica" színben sárfogó eladó. Ha minden igaz előre való darabok. 15k a pár
Szia!
Engem mindenképpen érdekelne a sárfogó, ha tényleg előre való. Rögzítéséhez megvan minden?
Köszi!
xxxxx
Helló,
Gyári bilstein sport futómű rúgói eladóak, mely kb 30-35mm-t ültet. Hibátlan álapotban, dobozban, kék színben várja új tulajdonosát. 30k
Valamint eredetileg Unplugged NBFL-be rendelt piros színű komplett, bontatlan szilikon cső készlet eladó. 40k
Képet is jön hamarosan.
Továbbá 2 db szép állapotú Velocity Red "mica" színben sárfogó eladó. Ha minden igaz előre való darabok. 15k a pár
Kép jön erről is.
Helló,
Képet is jön hamarosan.
sziasztok,
eladó 1.8 nb-hez új aisin vízpumpa. Ára: 8000ft.
mail: csaba pont frigyes kukac gmail
5000! (bárdinál 19000)
Szia!
A kocsi 135000km futott holnap megnézem milyen állapotban van de emlékeim szerint szép nem kopott.
Azt sajnos nem tudom hogy nbflbe jó vagy nem.
Valaki tud segíteni benne?
Sziasztok ! 2001 es NBFL gyári fejegységéhez keresek KAZETTA modult ! Ha van esetleg elfekvőben valakinek kérem szóljon ! Köszi
Sziasztok ! 2001 es NBFL gyári fejegységéhez keresek KAZETTA modult ! Ha van esetleg elfekvőben valakinek kérem szóljon ! Köszi
Szia Theman! A kormány vajon jó NBFL-hez is? Mennyit futott, mennyire kopott?
Szia sajnos Soma előbb szolt és már el is vitte.
Köszi Theman az alkatrészeket! Ment az ajánlás!
Szia, engem érdekelnének a műszerfalból a légbeömlő gömbök az ezüst keretekkel együtt, azt külön is adod?
Üdv!
Gonda Gellért
Sziasztok! 1.6. Főtengely szíjtárcsát keresek. Ha valakinek lenne, kérem jelezze. Köszi, Soma Tárgytalan, vettem újat, ezen már nem spórolok...
Sziasztok!
Van egy két apróságom eladó.
Nb kormány légzsákkal: 10000.-
Nb bal oldali manuális tükör zöld színben: 5000.-
Nb jobbl oldali manuális tükör piros színben: 5000.-
Nbfl elektromos ablakemelő kapcsoló: 8000.-
Nb kilóméter óra: 5000.-
Nb műszerfal a képen látható állapotban sajnos az előző tulaj valamit ráragasztott a tetejére és nem sikerült leszednem kicseréltem.: Ingyen vihető
0630 negy 3626 tizenöt
SZiasztok,
Hasznalt eibach rugok eladoak nb/fl?-hez. 30mm-t ultetnek nemi feluleti rozsda talalhato rajtuk.
Ára:24000ft.
Erdeklodni: csaba pont frigyes kukac gmail
Szia!
Ment e-mail, megvenném !