dnaganaa
Velünk: 3581 napja
Eladó soft top 98-as nb-ről. Oldalán szakadt. Szerintem egy kárpitos meg tudja csinálni, én már nem vergődök vele mert hardtopra váltottam. Fűthető üvegablakkal. 75e. Helyileg: Csongrád, Hódmezővásárhely.
Eladó soft top 98-as nb-ről. Oldalán szakadt. Szerintem egy kárpitos meg tudja csinálni, én már nem vergődök vele mert hardtopra váltottam. Fűthető üvegablakkal. 75e. Helyileg: Csongrád, Hódmezővásárhely.
Sziasztok !
Gyári NBFL rádióhoz keresek kazetta egységet (modult) Ha van valakinek valami baráti áron kérem jelezze Köszi
Ha csak a takaró lemezt tud valaki a kazetta egység "elé" (amit az üres kazetta egység helyére raknak) az is érdekelne
fekete előnyben
Sziasztok !
Gyári NBFL rádióhoz keresek kazetta egységet (modult) Ha van valakinek valami baráti áron kérem jelezze Köszi
Sziasztok !
Esetleg ha csak a takaró lemeze van meg az egységnek (amit az üres kazetta egység helyrée raknak) az is érdekelne
fekete előnyben
Nincsen valakinek elfekvőben gyári motoros antennához fogasléc+antenna? Sajna elszakadt rögtön a beépítése után
Eladó a képen látható Kvarcóra és tároló rekesz, illetve
az 1 DIN-es rádió beépítéséhez szükséges fém bracket.
Egyben az ára 10.000 HUF, de külön kükön is vihető. Így az árak a következők: Kvarcóra:10.000 HUF, a bracket 2.000 HUF
Érdeklődni: tamas.reichardt840501 kukac gmail.com
Gyári 1.6 FL-t szeretnék 2-3 centivel alacsonyabbra tenni. Úttartás minden megfelel nekem csak a magasság nem. Van valakinek valamilyen költséghatékony megoldása ?
Szia. H&R rugószett?
A H&R csinálja a legkeményebb rugókat...
Eibach PRO kit
eibach van nekem is és tökéletesen megvagyok vele elégedve
Gyári 1.6 FL-t szeretnék 2-3 centivel alacsonyabbra tenni. Úttartás minden megfelel nekem csak a magasság nem. Van valakinek valamilyen költséghatékony megoldása ?
Szia. H&R rugószett?
A H&R csinálja a legkeményebb rugókat...
Eibach PRO kit
Szia. H&R rugószett?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok, 99'-es NB 1.6-hoz keresek jobb első-alsó lengőkart.
Lehet lassan összehozhatnánk egy front lip group buy-t.
Beszállok a keresők sorába:
Nekem NB-hez GV style front lip, illetve Feed küszöb kellene. Ha van valakinek, ne titkolja
halihó keresek nbfl hátsó lámpát párban, ha valakinek van, jelezze
közben még mindig eladó az enyém, 30/pár hibátlan állapot:
Sziasztok, NB-be keresnék vak kapcsolót (vagy hogy nevezik, ha jól emlékszem a ködlámpa kapcsoló mellett van a kormány bal oldalánál), illetve csomagtartó szőnyeget.
Köszönöm!
Szia. Ha az NB FL szőnyeg jó, akkor van egy szép állapotú
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
130 körül.
kreszan uzeni, hogy erdekli!
Rendben
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
130 körül.
kreszan uzeni, hogy erdekli!
Dani