varga-gabor
Velünk: 3811 napja
130 körül.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
130 körül.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Helo. Lassan elérhető lesz az NB FL komplett klíma. Ár személyes megtekintés és megbeszélés alapján, mivel a hűtő kicsit deformálódott. Szétszerelés előtt készítettem videót, ahogy elengedem belőle a nyomást, tehát nem ereszt. Aki előbb viszi, azé! : D
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Előre is hálás köszönet!
Szia. Írtam!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Előre is hálás köszönet!
NB-hez ablakkapcsolót, vezető oldali biztonsági övet vásárolnék. Ha valaki tudna segíteni bármelyikben, kérem dobjon egy mailt a dusa.marko@gmail.com-ra.
Előre is hálás köszönet!
NB-hez ablakkapcsolót, vezető oldali biztonsági övet vásárolnék. Ha valaki tudna segíteni bármelyikben, kérem dobjon egy mailt a dusa.marko91@gmail.com-ra.
Előre is hálás köszönet!
NB-hez ablakkapcsolót, vezető oldali biztonsági övet vásárolnék. Ha valaki tudna segíteni bármelyikben, kérem dobjon egy mailt a dusa.marko@gmail.com-ra.
Előre is hálás köszönet!
Szia!
Rádióval kapcsolatban én is írtam neked
Sziasztok!
MX5 NB-hez keresek 2 DIN-es autórádiót, elektromos antennát, stylebar-t, valamint jó állapotú bőrüléseket és ajtóborítást. Ajánlatokat a következő elérhetőségre várom:
tamas.reichardt840501 kukac gmail pont com
Köszönöm!
Helo. Van egy szép rádióm eladó.
Mél ment!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
MX5 NB-hez keresek 2 DIN-es autórádiót, elektromos antennát, stylebar-t, valamint jó állapotú bőrüléseket és ajtóborítást. Ajánlatokat a következő elérhetőségre várom:
Köszönöm!
Helo. Van egy szép rádióm eladó
Sziasztok!
Köszönöm!
Ajtóborításom van, írtam mailt.
Sziasztok!
Köszönöm!
Első tulajdonostól eladó egy néhány 100 km-t futott, alig használt VMaxx coilover kit. Vacilláltam, hogy ez a jobb, vagy a bent lévő HR+Bilstein kombó. Aztán az év végén összetörtem a kocsit, úgyhogy mindenképp marad az olcsóbb felállás, és ezt eladnám, mert kellene a pénz. Még öt hónap garancia van rá, az IL-ről vettem 2014 júniusában. 90 ezer az ára.
Érdeklődni lehet emailen: media kukac csobay pont hu
Első tulajdonostól eladó egy néhány 100 km-t futott, alig használt VMaxx coilover kit. Vacilláltam, hogy ez a jobb, vagy a bent lévő HR+Bilstein kombó. Aztán az év végén összetörtem a kocsit, úgyhogy mindenképp marad az olcsóbb felállás, és ezt eladnám, mert kellene a pénz. Még öt hónap garancia van rá, az IL-ről vettem 2014 júniusában. 90 ezer az ára.
Érdeklődni lehet emailen: media kukac csobay pont hu
Sziasztok, NB-be keresnék vak kapcsolót (vagy hogy nevezik, ha jól emlékszem a ködlámpa kapcsoló mellett van a kormány bal oldalánál), illetve csomagtartó szőnyeget.
Köszönöm!
Sziasztok! Keresek nbfl-hez: első lökhárítót, j.e sárvèdőívet, motorháztetőt, j.e lámpát. xridekukacfreemail.hu emailcímre várok ajánlatokat.
1.8 lendkereket keresek :-)
sziasztok, eladó a képen látható hátsó lámpa (jobb és bal együtt). Szép állapot, én árban 30e-re gondoltam.
http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat=50&termek=85661