rattila
Velünk: 3533 napja
Sziasztok!!
Keresek Nb-hez króm belső kilincseket (csak hibátlan állapotú érdekelne )
Pl. képen látható
attila kukac airgocar pont com
06 húsz 275 öt nyolc 38
Atti
Sziasztok!!
Keresek Nb-hez króm belső kilincseket (csak hibátlan állapotú érdekelne )
Pl. képen látható
attila kukac airgocar pont com
06 húsz 275 öt nyolc 38
Atti
http://www.miata.hu/forum/?tid=4613&page=4
Ma hoztam el az üléseket, az ülésfűtés kapcsolót és csatlakozót, a ködlámpa csatlakozó megvolt még.
Sziasztok!
Keresek dupla ködlámpa kapcsolóhoz csatlakozót, ahogy néztem ilyesmi az ülés fűtés kapcsolójának csatlakozója is , valamint a csomagtartó ajtóban lévő rendszámvilágításhoz lámpa ha valakinek van eladó 1 db az írjon rám: vtom@vipmail.hu
NB csomagtérajtó (nem rozsdás) kerestetik
Gondolom nem éri meg megcsináltatni az enyémet, ami már annyira rohad, hogy csoda, hogy még nem potyogtak ki a rendszámvilágítás búrái
Szia. Írtam
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
NB csomagtérajtó (nem rozsdás) kerestetik
Gondolom nem éri meg megcsináltatni az enyémet, ami már annyira rohad, hogy csoda, hogy még nem potyogtak ki a rendszámvilágítás búrái
NB-hez motorháztető akad esetleg valakinek? Ha igen, akkor mennyiért mennek ezek?
Hívd fel Kopit
.
NB-hez motorháztető akad esetleg valakinek? Ha igen, akkor mennyiért mennek ezek?
if in doubt, flat out.
Üdv mindenkinek. Van még eladó alkatrész a 2005 NB FL Magic bontásból!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Ha valakinek lenne elfekvo bőr ülése, amitől megvalna az dobjon rám egy üzenetet! 1db is érdekel!
Előre is köszönöm!
Azaz, de arra is szükségem van
Ezzel a poszttal elszomorítottál egy Miatát ... de megspóroltál a tulajának egy valag pénzt 100 Eurót
Üdv
Érdekelne a 2 ülés, és a hangrendszer. Kaphatnék részletesebb leírást, és képeket?
MrAzarjaved@gmail.com