Gombaur
Velünk: 3920 napja
Melyik oldali kéne?
Nekem van egy hibátlan jobbos, illetve egy sérült bal (az alján elrepedt kb 5 cm hosszan egy koccanásnál, karosszériás szerint javítható)
Melyik oldali kéne?
Nekem van egy hibátlan jobbos, illetve egy sérült bal (az alján elrepedt kb 5 cm hosszan egy koccanásnál, karosszériás szerint javítható)
Sziasztok,
Sima NB-re keresek bontott fényszórót! Ha van infó valakinél, írjon!
Thnx
Sziasztok,
Sima NB-re keresek bontott fényszórót! Ha van infó valakinél, írjon!
Thnx
Szia. Elkeltek
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok NB(FL)-re keresek előre "sárfogó gumit" párban, baráti áron....
Kopi?! +3hat30661972hét
. .
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
20.77982hetvennégy
Dupla
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
20.77982hetvennégy
Szia, oké, köszönöm az infót. Ha esetleg felszabadul, akkor érdekelne.
Sziasztok NB(FL)-re keresek előre "sárfogó gumit" párban, baráti áron. Ha van valakinek kérem jelezze. Nem baj ha festeni kell, csak törve ne legyen
Varga Gábornak írtál már? Pár bejegyzéssel korábban lévő bontódó autón volt ilyen.
Igen őt kérdeztem először Sajnos elkelt nála mind a 4 db. Azért köszi, hogy szóltál
20.77982hetvennégy
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok NB(FL)-re keresek előre "sárfogó gumit" párban, baráti áron. Ha van valakinek kérem jelezze. Nem baj ha festeni kell, csak törve ne legyen
Varga Gábornak írtál már? Pár bejegyzéssel korábban lévő bontódó autón volt ilyen.
Szia, elérhetőséget tudnál adni? Varga Gabi.. Köszi.A.
Szia, elérhetőséget tudnál adni? Köszi.A.
Sziasztok NB(FL)-re keresek előre "sárfogó gumit" párban, valami baráti áron, ha van valakinek kérem jelezze. Nem baj ha festeni kell, csak törve ne legyen :)
Sziasztok!
Tömitő gyűrűt keresek a motorolaj-nyilás kupakja alá!
Mazda szalon. Kb 5-600 Ft. OEM. Nekem bevált, azóta nem szivárog.