wolfblind
Velünk: 4395 napja
A csomitartóra az első fecske be is jelentkezett, úgyhogy már nem aktuális!
Hali, te budakeszis is vagy?
Hali, te budakeszis is vagy?
Nekem is lenne egy fölös külső króm csomagtartóm NA/NB/NBFL-re, ha kell valakinek. Még az autóval együtt jött, de az elmúlt 2 évben egyszer sem használtam, nagy valószínűséggel ezután sem fogom. Ára kereken egy 20-as, Budakeszin megtekinthető, átvehető. (gyulaheg(kukac)freemail(pont)hu)
Egyetlen apró szépséghibája, hogy a belső gumírozása már mókolva volt házilag, használható, nem sérti az autót, de aki igényes az ragaszt rá egy új csíkot - legalábbis én ezt tenném ha renszeresen használni szeretném. Erről beszélek:
Laci, faja!
Bocs, h eltüntem, holnap "emberi időben" felhívlak!
Gabi
Ohh faja! Bocs, h eltüntem, holnap "emberi időben" felhívlak!
Gabi
gyári NB antenna van esetleg valakinek "raktáron"?
Gonda Gellért
Szia,
Nekem van, dxb kukac freemail.hu
Udv
Sziasztok, nb-fl jobboldali gyari hangszorot keresek. Sajnos feladta a harcot.
Gabi, megvan a dob,
Vissza kapom 1-2 napon belül. Többit telefonon, 30-2484842
Udv
Laci
Sajnálom, de kidobtam. Le se tojta senki.
Reggel felhívom a fuvarosomat aki gyűjti a vasat, neki adtam oda, hátha még nem adta le... Ha meglelem szólok!
Egy bontott olajpálcára vevő lennék.
helló!
az ingyen hátsó dobbal mi van? elkelt?
Gabi
helló!
ezzel mi van? elkelt?
Gabi
halloooo
NBFL gyári Toronymerevítőhöz milyen csavar kell? (Merevítőt a profilhoz rögíztőre gondolok)Porfestő volt olyan kedves kidobni :D (,hogy b----ná meg .. ) már bocsánat a kifejezéstért...
Nincsen kéznél menetfésüm
Köszi
Ati
halloooo :)
NBFL gyári Toronymerevítő milyen csavar kell? (Merevítőt a profilhoz rögíztőre gondolok)Porfestő volt olyan kedves kidobni :D (,hogy b----ná meg .. :) ) már bocsánat a kifejezéstért...
Köszi
Ati
Szia! Irtam mailt csomagtartora..! Ati Bocsi telorol veletlenul a valaszra mentem idezet helyett..
Gyári króm csomagtartó nagyon szép,újszerű állapotban eladó. 2002-es Nbfl-ről.
Gyári króm csomagtartó nagyon szép,újszerű állapotban eladó. 2002-es Nbfl-ről.Ára 30e Ft.
Gyári króm csomagtartó nagyon szép,újszerű állapotban eladó. 2002-es Nbfl-ről.Ára 30e Ft.
Gyári króm csomagtartó nagyon szép,újszerű állapotban eladó. 2002-es Nbfl-ről.Ára 30e Ft.Harminc kettőhuszonhárom ötvenötnyolcvan
ködlámpa "csomag" eladó NBFL-hez, elsősorban design funkcióra
az egyik egy gyári (Valeo), 12 év, 160e km után cseréltem, a belsejében a foncsor potyog le, illetve a belsejében páranyomok amit nem tudtam lepucolni (kisebb fényerő - ha funkcionálisan kell, úgy nyűgös!!!) ha kell este csinálok hozzá szórásképet
a másik utángyártott (Depo) 2éves, 35ekm, lehetne jobb a szórásképe:
Citroen csatis foglalatokkal, egy minta csavarral (ilyen tartja a lökösben 2x3db)
7e Ft-t szeretnék érte kapni, vagy értékegyeztetéssel nem zörgő/lyukas NBFL középdob
helyileg Móvár, vagy jó idő esetén holnap a dunántúli túrán
ködlámpa "csomag" eladó NBFL-hez, elsősorban design funkcióra
az egyik egy gyári (Valeo), 12 év, 160e km után cseréltem, a belsejében a foncsor potyog le, illetve a belsejében páranyomok amit nem tudtam lepucolni (kisebb fényerő - ha funkcionálisan kell, úgy nyűgös!!!) ha kell este csinálok hozzá szórásképet
a másik utángyártott (Depo) 2éves, 35ekm, lehetne jobb a szórásképe:
Citroen csatis foglalatokkal, egy minta csavarral (ilyen tartja a lökösben 2x3db)
7e Ft-t szeretnék érte kapni
helyileg Móvár, vagy jó idő esetén holnap a dunántúli túrán