gonzi
Velünk: 3920 napja
Sziasztok!
baloldali difi-szimering, új van valakinél elfekvőben? Kis hazánkban készlethiány, nekem meg csöpög szépen az olaj, I.L-ről meg külön ezért nem rendelnék, 6ezres postaköltséggel...
Sziasztok!
baloldali difi-szimering, új van valakinél elfekvőben? Kis hazánkban készlethiány, nekem meg csöpög szépen az olaj, I.L-ről meg külön ezért nem rendelnék, 6ezres postaköltséggel...
Keresek 99-es NB-hez kézifék kábelt. A jobbos és balos is kéne hátra, mert a szerelőmék eddig nem tudtak sehonnan sem rendelni utángyártottat. A gyári pedig 20k/db áron van, azt kicsit húzósnak találom.
Ha valakinek lenne új, kérem jelezze. Valamint véleményt is várnék, hogy jobban járnék-e a gyárival, vagy jó lesz az utángyártott is?
Sziasztok NB-be szeretnék gyújtó trafót akár felet is. Ha tud valaki ebben segiteni szóljon légyszi.
Sziasztok!
A fekete bőr belsős NBFL-mnek a belsejét kicseréltem drappra, így eladó majdnem a komplett fekete belső. Nagyjából összeírtam az alkatrészeket és árakat, de az összes csavar, patent stb. is meg van. Minden szép állapotú, kivéve a középkonzol kerete és a kesztyűtartó, amik kicsit karcosak. Az árak alkuképesek, inkább eladom, mint megőrzöm. Kérésre képet is küldök.
ajtóborítás 30.000
műszerfal 40.000
kormány (légzsák nélkül) 20.000
hátsó kárpit 6.000
kalaptartó kárpit 10.000
műszeregység (fehér számlapos) 40.000
kézifék 10.000
2 DIN-es gyári Mazda Cd-s rádió 30.000
fűtésvezérlés 15.000
egyéb műanyag borító elemek 4.000 / db
Üdv, Pali
06 (20) 401 0953
OFF En talaltam volna meg olyan topicot ahova kirakhattad volna ha valaki nem latna. A forum szerintem nem erre valo, hogy kiraksz ide valamit es soha tobbet nem is jelentkezel be... OFF
Eladó:
- hátsó felső gyári lengőkar
- jobb hátsó alsó gyári lengőkar
- gyári alufelni+nyári gumi(185/60/14)
(Ha erdekel valami ne ide irj valaszkent, hanem a linkben megadottak szerint, mert nem nezem a forumot, ertesitest sem kapok...)
És legalább jót pihent?
Oszt ha nincs más, akkor ezt valahogy? Bár elég lefosott kilométerkő hangulatú...
Hát remekül repült.. nem is értem,hogy nem lett semmi baja...
De se biztosítása, se jogsija, se egy árva petákja.. de rendőrt ne hívjak..
Csak a baromi nagy lelkem miatt ,meg gondoltam csórival nem baszok ki( de magammal igen.. nem hívtuk ki a rend őreit.. ( de már bánom picit ,bár remélem ezt a jóindulatosságomat majd visszakapom az élettől)
Végül valahogy összekunyarált 40e ret, de hát abból mesze nem fog kijönni, mivel a lököst is kell fújni.. és akkor még bele se számoltam a rendszám ebből adodó újra legyártását stb..
Na ez van.. legalább emberi sérülés nem történt!
Szia Bird,
Nekem van egy 2001 -es californiáról, de 1, sajnos sárga, 2, van egy pár mm gitt rajta mert javították 3, Kaposváron van, Ha így is kellene, akkor szólj. 10?
Üdv, Csoky
És legalább jót pihent?
Oszt ha nincs más, akkor ezt valahogy? Bár elég lefosott kilométerkő hangulatú...
Sziasztok!
Tegnap úgy gondolta egy motoros ,hogy fázik és megmelegszik amotorháztetőmön, de a térdének útban volt a sárvédőm így azt amorf formára alakította.
Így most keresnék 2001 utáni bal első EZSÜT sárvédőt...
Hátha pont van olyan színben mint az enyém, ha nem akkor is jó lenne az ezüst fényezési szempontból.
Kopi Lalee már leinformálva, így további lehetőséget keresek , hátha máshol akad egy pont az én részemre!
Ha van valakinek ötlete azt itt vagy a birdmita@gmail.com on várom
Üdv,
Bird
Sziasztok ! Esetleg nem tud valaki használtba rendszám tábla tartó konzolt előre NB FL-re ? Az a műanyag fajta érdekelne ami rásimul az íutó ívére. A Xedos carnál lett volna 5000Ft ért, de elöttem vitték el....
Szia, En egyenlőre passzolok. Pisz
Sziasztok, Atominnak már megírtam, de ide írom, mert "közérdekű" információk maradtak le.
Az autómhoz kaptam ami egy NBFL 2001/3 1.6 és az eladó szerint ehhez lett rendelve (255 elöl, 251 hátul ha jól tudom). Cikkszámokat a fotón láthatjátok, az első tárcsáét még lefotózom, az elmaradt.
Mivel nem nagyon találtam publikus árakat, a teljes csomagért 25e Ft-ra gondoltam. Ha ez nem reális akkor legyen -20% a legjobb piaci árból.
elérhetőségeim: zsoltszilagyi [kukac] hotmail.com
harminc 438 huszonhétnyolcvan
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Szia!
Engem is érdekelhet a szett, ha atomint nem...
Ugyanazokra lennék kíváncsi én is. Mire való pontosan... Esetleg a cuccok pontos cikkszámai... Mennyi az annyi...
(miata1800@indamail.hu)
Válaszod előre is köszönöm!!!
Háát ez egy felcsavarozható kúp, szerintem müanyag...
http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia!
Ez a műanyag vacak meg van még?