dnaganaa
Velünk: 3574 napja
Nb ponyvatető eladó. Az oldalan sérules. Nem tudom mennyire vészes. Lehet h kárpitos meg tudja javítani, én hardtopra váltottam, ezért nem foglalkozom mar vele.
Iranyár 70e
Nb ponyvatető eladó. Az oldalan sérules. Nem tudom mennyire vészes. Lehet h kárpitos meg tudja javítani, én hardtopra váltottam, ezért nem foglalkozom mar vele.
Iranyár 70e
WANTED
A képen látható NBFL lámpatest állítómoci csatlakozó apukáknak kersem az anyukáit.. nagyon magányosak szegények!!
Tudna valaki segíteni ,hogy hogyan hivják őket? Elfáradt már google ma annyit keresetem vele :D
Köszönöm előre is
Atti
amúgy próbáltad a vetített képet? kéne állítani a jelen helyzeten?
csak mert én 1x ellenőriztem, h a 0- e a legmagasabb állás, és azóta sem nyúltam hozzá...
még nem éles a rendszer csütörtökön lesz bekötve a tompított meg a refi.
Szeretném készre csinálni...sajnos ilyen vagyok
WANTED
A képen látható NBFL lámpatest állítómoci csatlakozó apukáknak kersem az anyukáit.. nagyon magányosak szegények!!
Tudna valaki segíteni ,hogy hogyan hivják őket? Elfáradt már google ma annyit keresetem vele :D
Köszönöm előre is
Atti
amúgy próbáltad a vetített képet? kéne állítani a jelen helyzeten?
csak mert én 1x ellenőriztem, h a 0- e a legmagasabb állás, és azóta sem nyúltam hozzá...
WANTED
Köszönöm előre is
Atti
WANTED :)
A képen látható NBFL lámpatest állítómoci csatlakozó apukáknak kersem az anyuáit.. :) nagyon magányosak szegények!! :(
Köszönöm előre is :)
Atti
Sziasztok, 2000-es évjáratú mx-5 NB Miracle 1.6-hoz keresek vezérműszij burkolatot B66010501, B66010521 cikkszámmal ellátott darabokat. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
hali.ilyet keresek NB-hez.az enyem kokaanyolt vacak.feladta a szolgalatot...
Sziasztok!
A szélfogóm már elment, de a bukóm megvan még!
30e hodmezoslam@gmail.com postázom is.
maradt pár gyári tömítésem 1.6 NBFL-hez, ha valakinek épp hiányzik szóljon! (injektor, vízpumpa, termosztát, fékfolyadéktartályaljadugó) helyileg Móvár, vagy posta
Update: szelepfedél tömítés elkelt!
Szelepfedeltomites erdekelne:-)
maradt pár gyári tömítésem 1.6 NBFL-hez, ha valakinek épp hiányzik szóljon! (injektor, vízpumpa, termosztát, fékfolyadéktartályaljadugó) helyileg Móvár, vagy posta
Ha tudtam volna h van szelepfedel tomitesed...
Update:
1. szelepfedél tömítés elkelt!
2. a kékkel jelöltek jegelve Hunyának!
maradt pár gyári tömítésem 1.6 NBFL-hez, ha valakinek épp hiányzik szóljon! (injektor, szelepfedél, vízpumpa, termosztát, fékfolyadéktartályaljadugó) helyileg Móvár, vagy posta
fekete NB (NBFL) elektromos ablak kapcsolot keresek
Van...hívj.
Sziasztok!
Nincsen valakinek elfekvőben 2db hátsó US style (piros)sidemarker-je amitől meg akar szabadulni?vagy esetleg cserélni sárgára?
Várom a lehetőségeket
Atti
fekete NB (NBFL) elektromos ablak kapcsolot keresek
Dani
Ha már Attila bumpolta picit a topicot, én is megejteném ugyanazzal a poszttal kapcsolatban a kérdésem. Még megvan az a 2db pedálra való gumi? Előre is köszi a választ.