rattila
Velünk: 3689 napja
Attól tartok az nekem nem lesz jó, de valaki okosabb véleményét szívesen meghallgatnám. Vagy majd Kakucson összenézzük.
Nem biztos h okosabb vagyok

Attól tartok az nekem nem lesz jó, de valaki okosabb véleményét szívesen meghallgatnám. Vagy majd Kakucson összenézzük.
Nekem van egy ami NB-re tuti jo. Elviszem Kakucsra a nagy talira. Akinek jo a gepere egy bambiert cserebe viheti! Remelem nem felejtem el berakni....
Sziasztok!
Mostanában esetleg van valakinek eladó NB-re való első rendszámtábla tartója? Véletlenül se tartsa magában! (a műanyag, mindkét irányból íves)
Előre köszi!
Gabi
Sziasztok! Ilyen rendszámtábla tartót keresek NBFL-re, akinek van eladó jelezze! Üdv, Kristóf
Keresek nbfl elso lampakat illetve lokost
Atti
Na megnéztem az autót. A sérülés csúnya, a kocsi amúgy szép állapotú. Tető hibátlan, belseje hibátlan. Az autó világos grafit szürke. Belseje barna bőr. Hátulja teljesen ép. Motor indítható. De a jobb első futómű gatya. Klímás, 1,6-os motorral
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Aki veszi-viszi elvet vallom. Sajnos nem tudom mi történt más esetekben. De az NA alkatrészek is szépen fogynak, és nem volt soha gubanc
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Hét végén talán el tudok menni
Érdemes itt irogatn,i hogy ki mire tart igényt, vagy az a szisztéma lesz hogy aki veszi viszi?
Csak mert az előző bontásos dolog elég kesze kusza volt.
Nincs azzal sem gond , csak, ha ide valaki jelentkezik valamiért, akkor legyen értelme
Csak egy jó tanács ,hogy ezt találd ki, mert ha nálad lesz 5000emailt fogsz kapni ,hogy ez kell meg az meg stb és utána csak kavarodás lesz ha valaki már mondjuk igényt tartott volna valamire de mégismás vinné el előle.
Brid
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Nem tudok semmi egyebet. 2002-es, eleje sérült. Csak akkor megyek el megnézni ha van rá érdeklődés. De látom van. Régebben láttam de akkor még nem volt eladó. Úgyhogy nem nagyon foglalkoztam vele. De szép állapotú volt egyébként. Talán gyöngyház piros de lehet keverem. Bőr üléses
Engem fekete bőr ülés ha van benne akkor érdekel a dolog!!!!
Nem tudok semmi egyebet. 2002-es, eleje sérült. Csak akkor megyek el megnézni ha van rá érdeklődés. De látom van. Régebben láttam de akkor még nem volt eladó. Úgyhogy nem nagyon foglalkoztam vele. De szép állapotú volt egyébként. Talán gyöngyház piros de lehet keverem. Bőr üléses
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Ha van igény akkor elmegyek megnézni, meg venni, elhozni. Nekem nincs szükségem semmire
Ha van igény akkor elmegyek megnézni, meg venni, elhozni. Nekem nincs szükségem semmire
de ebből nem tudtuk meg hogy mit nézel meg ......