m4n4
Velünk: 5510 napja
Mondjuk alapból úgy gondoltam, hogy leülteted, hogy ne nagyon billegjen meg kerül bele egy rendes turbó vagy kompresszor..valahogy így:
Mondjuk alapból úgy gondoltam, hogy leülteted, hogy ne nagyon billegjen meg kerül bele egy rendes turbó vagy kompresszor..valahogy így:
Dehogy borogatod, legyalulsz mindent a fracba.... :-D
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Erre nem is gondoltam! Micsoda remek ötlet! Látom is magam amint bekönyörgöm ezt a szörnyet a miatás szlalom napra és borogatom vidáman a bójákat.
Nemrég 4 személyes autót kerestél mókázásra. Vedd meg ezt és bódótá nem?
Engem nagyon érdekelne, de sajnos ekkora költségbe most nem verhetem magam...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ezek a remekbeszabott képek telltek tőlem, mindenkitől elnézést kérek, de azért arra büszke vagyok, hogy ezúttal egyiken sem lóg be semelyik ujjam, sőt egyáltalán semmim a képbe.
Drága jó Édesapámnak katonaság óta nagy álma volt egy UAZ. Az álom teljesült, csak kiderült, hogy a három éve beszerzett álomautó kissé le van pukkadva, mindenképp rendebe kell tenni itt-ott. Aztán már nem volt megállás, végül teljesen elemeire lett szedve és újjá lett építve, most készült el. Nem csillog-villog mert matt zöld, de nagyon dögösen néz ki, jövő héten vizsgázik. Árat nem tdok most mondani, de ha valakit érdekel egy ilyen kurriózum jelezze. Rakok fel kèpeket is amint tudok.