Bird
Velünk: 6783 napja
Hagyjátok má', biztos öregszik szegény aztán ilyenkor már megfakulnak az emlékek
Te ki is vagy? )
Hagyjátok má', biztos öregszik szegény aztán ilyenkor már megfakulnak az emlékek
Te ki is vagy? )
Na akkor ,hogy is van ez Grétsy tanár úr?? )
Lehetek őszinte?... fingom sincs. Minden esetre nekem nem rémlik, hogy láttam volna olyat, ami nem ragasztva volt.
Baszki a tiéd is ragasztott..!
Nekem a fehérben is felülre volt csavarozva (lehet mert amerikai volt) ... vagy nem lehet,hogy mondjuk 96 után volt ebben is valami modosítás?
Más ötletem nincs...
ez 94 es
Lehetek őszinte?... fingom sincs. Minden esetre nekem nem rémlik, hogy láttam volna olyat, ami nem ragasztva volt.
He? Hogy? Mi?
@balcsi: Biztos lecsúszott, amikor napon parkoltál. Meg az enyém is...
He? Hogy? Mi?
@balcsi: Biztos lecsúszott, amikor napon parkoltál. Meg az enyém is...
Szerintem a belső visszapillantó tükör megoldás a legkirályabb!
És tényleg. Léteznek ilyen megvehető megoldások vajon? Engem magasságom okán mocskosul zavar a tükör a gyári helyén...
Van persze ,hogy van CSAK!! ez egy NA !
NB ben már a szélvédőre van ragasztva a visszapillantó, NA nal még az a oszlopon van ott ahol az NB ben a belső világítás!
De biztos vagyok benne ,hogyáthidalható ez a probléma!
Akkor az én NA-ban hogyan lehet belső világítás és szélvédőre ragasztott tükör? Vagy én mit nem értek? :-)
És tényleg. Léteznek ilyen megvehető megoldások vajon? Engem magasságom okán mocskosul zavar a tükör a gyári helyén...
NB ben már a szélvédőre van ragasztva a visszapillantó, NA nal még az a oszlopon van ott ahol az NB ben a belső világítás!
Köszönöm a tényfeltáró megállapítást
(Azt hittem, ezen a fórumon nem kell ezt kivesézni, bárki ránézésre látja, hogy a képen egy NA van, a profilképemen meg egy NB :D )
így egyszerű halandók is képbe kerültek.
Egyébként én eddig egy ilyet találtam, bár ez valamilyen hekkelt automatikusan sötétedő cucc:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
.
205 az nem lesz, kizárt.
Kellene egy Budakeszi találkát tartani, tudtam hogy vanak itt páran, de ennyien?
Budakeszin nagy miata kozosseg van , rajtam kivul kapasbol ismerek 3embert es akkor titeket nem is szamoltalak meg ...