atomin
Velünk: 4023 napja
205 az nem lesz, kizárt.
Kellene egy Budakeszi találkát tartani, tudtam hogy vanak itt páran, de ennyien?
205 az nem lesz, kizárt.
Kellene egy Budakeszi találkát tartani, tudtam hogy vanak itt páran, de ennyien?
Perem poliros, volt. tavasszal kap új fényt, meg egy esztergálást, a sok padka után.
Ez a gumi most (csak a tél miatt) 195/55 és felnivédős sajnos, igy érdekesre sikerült. Tavasszal ez is korrigálva lesz.
Bump stop - igen, azon ül.
A bumpstop on ül? Pedig nem szokott felcsüccsenni egy sima ültető rugótól még!
A gumin meg igen látszik, hogy lufi!
Én 205 öst nem raknék rá , de lehet választanák valami extra méretű gumit még a 195/50 helyett is - mondjuk 185/50 et
Gondolom azt még elbírja a 8" vagy nem!
Nem is tudtam ,hogy Budakeszin vagy te is!
Perem poliros, volt. tavasszal kap új fényt, meg egy esztergálást, a sok padka után.
Ez a gumi most (csak a tél miatt) 195/55 és felnivédős sajnos, igy érdekesre sikerült. Tavasszal ez is korrigálva lesz.
Bump stop - igen, azon ül.
Nekem 15x8 et 30 volt és bele-bele ért 205/45r15-ös gumival. Ez kb azonos lehet a külső oldali beleérés szempontjából egy 15x7 et15-ös összeállítással, viszont a 195/50 gumi miatt az éppen nem ér bele ha szerencsésen alakul. De NA-n ez a vége, úgy tippelném hogy NB-n talán kicsit több a hely, főleg hátul bőséges a sárvédő.
15x7 ET15 ig mehetsz, bar ha magas gumid lesz akkor a 25 az tuti jó lesz.
Csudaszép, nem?
A felni részletes méretei érdekelnének.
Így képről egy picit olyan érzésem van mintha egy kimart aluminium henger lenne a kerék helyén, de ezt lehet csak annak tudható be ,hogy a gumi elég ballonos!
Tetszik is meg nem is...
Mi a gumi mérete?
Lehet még egy polír perem jól mutatna rajta!
És az ültetésnél a bump stop amúgy mit takar nálad? rajta ül?
Kérrünk még képet!
-3,5 cm körül lehet, bump stop amúgy.
Elől van a belső ivben egy fekete műanyag ,arra reggel ré kell hőlégfúvóval dolgoznom, mert hangos a jobbos kanyarokban.
Akkor 15x7 ET25 nekem kb. jónak tűnik. Nem lóg ki, és nem ér bele semmibe.
http://www.rotashop.co.uk/rota-rb_c33739_33741_32470.htm Ilyet náéztem ki, csak még az ET nem tudtam eldönteni. hogy milyen legyen.
-3,5 cm körül lehet, bump stop amúgy.
Elől van a belső ivben egy fekete műanyag ,arra reggel ré kell hőlégfúvóval dolgoznom, mert hangos a jobbos kanyarokban.
15x8 ET 20
A felni széle pedig a sárvédőiven belülre esik (az én szememnek legalábbis).
Úgy látom nincs ültetve. Nem ér hozzá a gumi a sárvédőhöz?
15x8 ET 20
A felni széle pedig a sárvédőiven belülre esik (az én szememnek legalábbis).
Csudaszép, nem?
A felni részletes méretei érdekelnének.
Csudaszép, nem?
Nagyban itt. Inkább érdekes mint szép.