Nitzer
Velünk: 5174 napja
.
.
Végig olvastam a hozzászólásokat...jaj...a jó öreg német vs japán...bosszantásra jó ez a kocsi, meg gondolom rengeteg alkotói munka van benne de tényleg érthetetlen hogy miért pont ilyet. Az arcpálma szerintem vicces, a körülötte kialakult tudálékoskodás kevésbé.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hát ez bennem is felötlött miután megírtam a postot.....akkor nem GT-s lett a hótól, hanem RX-es. Legalábbis nekem.
Ja, nem is írtam hogy mire gondolok, csak annyit hogy "ilyened"! Akkor te vagy a rossz indulatú, én NC-re gondoltam! Miért furcsa ha megkérdezem hogy van-e egy ilyenje??? (kötözködő)
Öööö....neked van egy ilyened? Mondanál róla egy-két szót. Érdekel...lehet mailben is vagy telefonon. Köszi!
Brudi, ez egy NC, nem RX.
Öööö....neked van egy ilyened? Mondanál róla egy-két szót. Érdekel...lehet mailben is vagy telefonon. Köszi!
érdekes igy átrajzolt sziluettel, az elején a cápa rész meg a magasabb motorháztető, a magasabb hátsó puttony, és a végén is az él..
olyan GT jellege lett, illetve az új Z4re hajaz...
csak kár hogy nem tudtam vele kiállni, már nyárigumi van rajta, az is megkopott a "rendes" használattól...
NC, bordó volt, karbonfekete lett, egyébként semmi extra..
Gondoltam teszek be ide én is 2 képet a kisasszonyról. (Még tavaly nyáriak, most akadtam rájuk)
Csüccs..
VIM (Very Important Modification). Igen, tényleg én.
Gyöngyszemek ismét :-)
Ez ragályos:
A rendszám!!!!
Minden oké csajszi, de túl sok Colin & Justin-t nézel!