Bird, 2012-10-05 0:14:31
Gabeszpapa, 2012-10-04 21:13:27 hát igen, durvának látszik,de sima H&R ültető rugó van benne, -30 mm.
Ha adsz egy mail címet küldök szívesen még képeket, illetve Pesten akár össze is futhatnk ha érdekel.
Ha durva ültetésről beszélünk akkor Bird vagy Nitzer a szakértő szerintem
Nekem Koni van , de sokan nem szeretik, meg elégedetlenek vele.
Én így vettem az autót ,hogy benne volt kintről ,de gyanítom,hogy nem a leg alapabb típus!
Magasság ,keménység állítható ,és én nagyon elégedett vagyok vele.
Régi autpmban Roccor volt, ami ár érték arányában tökéletes választás , viszont kemény,és csak magassága állítható.
Én most nem tudom hány centit van leenegdve, de kb minusz 4-5 cm nél járok a gyári magassághoz képest!
Még pont használható ,számomra!
Az enyémben Raceland volt, ami ugyan az, mint a Roccor. Baromi olcsó, de szerintem sz@r. Én meghagytam a gátlókat, de kicseréltem a rugókat. Így egész jó lett.
Nem tudom, hogy hány centit lett ültetve. A kerék közepe és a sárvédő ív távolsága elől 300 mm, hátul 310 mm. Azért szerintem ez nem extrém alacsony Nekem ez nem napi használatú autó, de eljutok vele ahova akarok. Maximum a fekvőrendőröknél kell egy kicsit trükközni
Ha durva ültetésről beszélünk, akkor nézd meg Csaba autóját http://www.miata.hu/klub/tagok/matzuda/