Jól esik olyantól akinek rá vagyok kattanva a kocsijára .....
Szerettem nagyon a vasadat ...
Az enyém meg el kezdi téli álmát forgalmi - a felni miatt ...
elvették de hogy ....
Rendőr - ne haragudj itt van mögöttünk a nagyfőnök , el kell vennünk a forgalmidat , láttuk már sokszor a városba de hiába szabálytalan olyan szép h nem vettük el .... de most el kell .
50 e ft lenne meg újra vizsga , de 15 e fizess be és 3 nap múlva visszakapod a forgalmit nem kell újra vizsgáztatnod ...
elment a nagykutya .... a két rendőr , lefotózhatjuk magunknak próbáltam mosolyogni mondom persze xd
Kérdi a rendőr nyomtávról van papírom ?
-Mondom nincs alatta nyomtáv , a rendőrsrácnak még jobban kikerekedett a szeme xd
na m1 majd tavaszra valamit kitalálunk , csak az a baj h az mx olyan kocsi ami nekem úgy tetszik ha gokart ... széles felni nem rávaló gumi és levadászlak kinézett ha valaki a visszapillantóból rá tekint ... a kicsi kerék ráültetve úgy h nem széles a kerék nekem nem adja ....
DE KITALÁLOK VALAMIT .... XD ...
a gáz ami meg most nagyon megtetszett az a méh királynő ... nc work felnikkel az ugyan nem lóg ki a kasztni alól de az nc nek nem is feltétlen szükséges h űűbber állása legyen, de nem tudom mikor jönne össze egy nc re ... úgy h ez eddig bukó .. nem tudom kiverni a fejemből ezt a kcosit xd