bistwi
Velünk: 5074 napja
Kis ország, kis atrakció!
Nem direktbe, de ha valaki erre jár, pl. művészetek völgye, Balaton felvidék, stb, akkor szerintem megér egy menetet. Annyira nem KRAZ-os.
Kis ország, kis atrakció!
Nem direktbe, de ha valaki erre jár, pl. művészetek völgye, Balaton felvidék, stb, akkor szerintem megér egy menetet. Annyira nem KRAZ-os.
Azért elég száni, hogy 5 kanyarért X+100 km-t kell megtenni. Ráadásul mindkét hely - emlékeim szerint - inkább való KRAZ-nak, mint emiksznek.
Vigántpetend és Nagyvázsony között.
Bizony ez is jó! Ismerem, csak sajnos az aszfalt vacak már.
(a közelben Zákányban lakik anyám)
Van ehez hasonló itt is:
http://wikimapia.org___3%B6rbe-Seven-Curves
mi speciel bringával tekertünk rajta (fölfelé, persze...), igen szép volt úgyis
Akkor ez most a Piroska és a farkas?
Ez hol van?????
Ilyen csak a mesében van....
Ez hol van?????
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
fúúúú, de csúnya..... :P
Nagyon szép!
99%-ban 50mm 1.8d van a gepen, ha makrozni akarok akkor ratekerek egy rayox dcr-250-et. nagyon ritkan 18-55 vr kitobi is elokerul, de csak ha nagy latoszog kell tajkepezni kb.
Milyen OBI-d van?
ja d70, de azert nem olyan rossz ez a gep kora/erteke ellenere. van rajta statuszlcd, bracketing, harmadonkenti ev kompenzacio, alacsony ison teljesen jo.
nem is annyira a gepen mulik amugy, objektiven mar inkabb, de a fotos meg a fenyek, utomunka sokkal tobbet szamitanak, mint a gep ez a srac peldaul vmi gagyi bridge kameraval kattintgat, nem egyszeru kepeket. pedig ezek mar iso400-on is hasznalhatatlanok, sorozatloves nuku stb...olyan ez mint a zeneszeknel a hangszer kb, hendrix vmi tucatgitarral is jol zenelt volna sztem.