Bird
Velünk: 6908 napja
matzuda amugy jol nez ki nagyon a kocsid! ezen az oldalon linkelt kepek kozul a ket feketefeher kep is teljesen jo, bar hogy kicsit sotetek.
ty
m3ssive nice shots, bro! Mint mindig.
Itt vagytok, igaz?
Szédüljetek.
Ez se ma volt.... innen nekem is van egy videóm
Szédüljetek.
Jók az autómosós képek! Azért Matt sárkánya is dögös darab, cak arra vagyok kiváncsi lesznek-e rajta valaha rajta fehér indexek meg sidemarkerek? Mondjuk lehet csank én vagyok anti narancssárgapárti
Köszi a dícséretet, nem nagyon tervezem lecserélni az oldaljelzőket. Inkább egy dögös, de még éppen szolid kacsafarokra gyűjtök. Teljesen belezúgtam, pedig engem általában hidegen hagynak ezek az optikai moddok.
Nem éppen Bird képei, de antifácsésok is nézegethetik, meg van video is:
http://kozhir.blog.hu/2012/06/18/matsuri_madness
Video alapján tényleg durva a fejlődés. Nagyon szépen és hosszan mentél szinte végig. Lassan nyithatod te is a sulit.
Jók az autómosós képek! Azért Matt sárkánya is dögös darab, cak arra vagyok kiváncsi lesznek-e rajta valaha rajta fehér indexek meg sidemarkerek? Mondjuk lehet csank én vagyok anti narancssárgapárti
A Tangán én is kiszúrtam azt a kis huplit, de nem mertem megkérdezni, nehogy valami régi "sebet" szagassak fel vele Inkább szagassa Myair az aszfaltot...
jaj, mi az a kis horpadás a tangán? :-/
Á, egy későőszi félálomban hazaindulós hajnal emléke a megboldogult munkahelyem parkolójának oszlopától... Valahogy a to-do listám végéről még nem kúszott feljebb.
Tanga
jaj, mi az a kis horpadás a tangán? :-/