Azért az legalábbis elgondolkodtató, mikor olyasmiről formálunk véleményt amihez gyakorlatilag közünk nincs. Minőségügyi vezető vagyok egy cégnél, szakmai ártalom részemről, de megszoktam, hogy Istenben hiszek, mindenki más hozzon adatot. Na most ez úgy lehetséges, hogy mérek. Mindent megmérek, letesztelek, kipróbálok. Ez mendemonda, urban legend alapján nem lesz lehetséges, nem lesz hiteles mérés. Ha nem lesz hiteles mérés, akkor nem nyilatkozom róla, mert hiteltelen leszek. Én legalábbis jóval több szerénységre intenék mindenkit ilyen kérdésekben. A szomszédnak volt meg a batátomnak is etc., nem hiteles mérés.
Képek :)
Turp
Velünk: 5976 napja
Én elhiszem hogy a formájára mindenkinek fel áll a cerka de félnék mikor esik ki alólam...
m3ss
Velünk: 6045 napja
lehet csak en jartam volna rosszul a gtv-vel? meg az osszes alfas akivel beszeltem? :D lehet kifogsz vmi kevesbe maceras peldanyt, es nem fox szivni vele tul sokat. de az alkatreszarakat meg az ertekvesztest akkor sem tudod kikerulni.
m4n4
Velünk: 5510 napja
Ezzel nem lehet majd kilincsel előre menni mer' az sincs neki...
matzuda
Velünk: 5220 napja
Az biztos ! bérletet vegyél az autószerelőnél Rizset lecserélni olaszra merész vagy ! 6 egész hónap alatt a vételár a béka segge alatt lesz :D:D Pont ennek a cikknek hatására kezdte el egy fiat os ismerősöm ecsetelni h a fiat parketta mennyivel jobb mint az mx5 mivel a top gear ben is ezt mondták ... xd bekakálok :D:D ja persze a haver brávójában az 5. motor van benne .....
m3ss
Velünk: 6045 napja
kicsit tobb idot is fogsz eltolteni autoszereloknel amugy ez tenyleg erdekes autonak igerkezik.
Ezt én is ma nézegettem, azaz már korábban is. Remélem végre megcsinálják. Egy tonna körüli Alfa spider, RWD hajtással és egy korszerű 150 lóerő körüli motorral mindent vinne. Ha ez így lesz és végre ismért hátsókerékkel gyártják majd a Spidert, akkor részemről egy percig sem kérdéses, hogy mi lesz majd az mx5-öt követő élményautóm, a rizs azonnali leváltásra kerül majd.
Barac
Velünk: 6474 napja
kicsit megkésve.
matzuda
Velünk: 5220 napja
NC BIKINI VEL .....
Matuka
Velünk: 5221 napja
Ilyen lesz a Kölyökcápám 30 év múlva : )
m4n4
Velünk: 5510 napja
itt nem a kocsi van ültetve, hanem az ember nagyon kicsi. ez is egy fajta tuning lehet...
Lehet, hogy érdemes az embernek levágatni a seggéből? Egy NA-ban felnyitott lámpával mennyit látna a mókus?
Cimbi
Velünk: 5254 napja
Sajna nem... ez valami német oldal erre emlékszem is..
if in doubt, flat out.