miata1800
Velünk: 5431 napja
Az enyémen hangosabbnak tűnt!
Már vártam!!! :-)
Már vártam!!! :-)
najo nem 25%, mert rugozatlan tomegbe gondolom bejatszik a fek is, meg 1-2 futomualkatresz meg talan.
Meg nem lehet ,hogy a Roccor miatt érzed másnak?
Azért a 3 kg már elképzelhető hogy érezhető ,de miata1800 kb fél kg ját tuti nem lehet érezni!
Én viszont nagyon boldog vagyok ,hogy kerekenként 7kg al könyebb lettem.
Mintha új autóm lenne,és már nincs bennem amikor megyek vele ,hogy alul de nem megy és mehene ez jobban is tehát kéne bele egy feltöltés!
Most pont olyan ahogy szeretem, és már kezd hasonlítani a régi fehér mx-m hez!!
Tehát elégedett vagyok most!
Szerintem ezt amúgy ne itt a képek forumban folytassuk!
ott nem a súlykülönbséget érzed, hanem a 14"-15" közötti különbséget, a 14"ra ballonosabb gumi megy, teljesen más vele az autó.
najo nem 25%, mert rugozatlan tomegbe gondolom bejatszik a fek is, meg 1-2 futomualkatresz meg talan.
Na ne kábíts,hogy azt a kis különbséget érzed!!!
hat az a vicc, hogy meg vagyok rola gyozodve, hogy en is erzem. erezhetoen szarabb lett, de majd most hogy felkerulnek a teligumik megnezem megint, hogy kepzelodtem-e. lehet placebo . de nem hiszem. ha a weben talalhato adatoknak lehet hinni, akkor 12.7kg volt (14-es gyari felni+bridgestone re 720). mostani meg elvileg 15.4 kg (15-os rb+toyo t1r). ok, a difi csak 2.7kg, viszont az 25% plusz rugozatlan tomegnel..
Alakul a vas!! Nekem is tetszik!
Ha jól látom akkor Rota , de 15" vagy 16"?
Én is visszaraktam a téli garnitúrát ,és igen nagy a különbség.
Nagyon visszafogta a 20,5kg -os 17" os TTL felni gumistól ,a gyári 15" os 13kg os felni+gumi-hoz képest!
Sokkal több élet lett az autóban és alúl jelentősen dinamikusabb lett.
Szóval aki felni vásárláson töri a fejét ,az nagyon figyeljen oda a felni súlyára!
Igen Rota Auto-X a típusa és 16"-os. Tanulva a tavaszi hibás döntésemből, amikor vettem egy 17" malomkereket, ami kinyitotta a sárvédőt, mint egy konzervnyitó és rettentő nehéz volt most fontos szempont volt a felniválasztásnál a súlya...
Ez 6,35 kg tömegű felni, a gyári 5,94 kg. Így túl nagy külömbség nincs, de azért még így is érezhető...
Na ne kábíts,hogy azt a kis különbséget érzed!!!
Mert az ,hogy a 20kg kontra 13kg közötti 7kg ot + a keskenyebb gumi miatt a kisebb tapadási felületből adodó ellenállást ,az egy dolog!
Ez kb olyan mint hogy 95ös helyett 98 as-t tankolsz!
Egyetértek, szerintem is nagyon jól mutat!
Mi az oka, hogy átrakattad bal oldalra a kipufogót?
Nem átrakattam, hanem a gyári keresztbe szerelt dob helyén most egy egyenes univerzális dob van és a gyári cső így adja ki... Ráadásul ferde is...
Tudom, hogy beteg, de én direkt így szerettem volna ferdén és csak később tudtam meg, hogy így egyszerűbb is. Ahoz, hogy egy ilyen dobot egyenesen rakj fel a gyári csőre be kell toldani egy plusz hajlított csövet.
Szerintem jól néz ki ez a JDM style MAGNAFLOW dob!
Nem átrakattam, hanem a gyári keresztbe szerelt dob helyén most egy egyenes univerzális dob van és a gyári cső így adja ki... Ráadásul ferde is...
Tudom, hogy beteg, de én direkt így szerettem volna ferdén és csak később tudtam meg, hogy így egyszerűbb is. Ahoz, hogy egy ilyen dobot egyenesen rakj fel a gyári csőre be kell toldani egy plusz hajlított csövet.
Nagyon visszafogta a 20,5kg -os 17" os TTL felni gumistól ,a gyári 15" os 13kg os felni+gumi-hoz képest!
Szóval aki felni vásárláson töri a fejét ,az nagyon figyeljen oda a felni súlyára!
Igen Rota Auto-X a típusa és 16"-os. Tanulva a tavaszi hibás döntésemből, amikor vettem egy 17" malomkereket, ami kinyitotta a sárvédőt, mint egy konzervnyitó és rettentő nehéz volt most fontos szempont volt a felniválasztásnál a súlya...
Ez 6,35 kg tömegű felni, a gyári 5,94 kg. Így túl nagy külömbség nincs, de azért még így is érezhető...
Neked a Rotának is 13 kg körülinek kellene lennie gumival együtt!
Én ezért vettem a fehérre még a Subzerót ,mert az egy 15" felni+gumi suláyt produkálta 17" ban gumival!
hat ja, en is eszrevettem amikor felkerultek, pedig ez csak 15-os, es elvileg nem is sokkal nehezebb. mintha kevesebb lenne a nyomatek : jo kis gyarifelni az igazi...csak hat nem tul mutatos na. nyomtavszelesitovel, szepen lefujva mondjuk jo lehet.
Hamupipőke új fényes cipellője...