Bird
Velünk: 6961 napja
Okés !!!!
Ez neked nem tetszik ?
Nem ! Ráadásul biztos van vagy 20 kiló gumival együtt!
Az Ordunetól kölcsönben levő kerekek amik hasonlóak ,azok most pontosan 20 kilósak/darab!
Okés !!!!
Ez neked nem tetszik ?
Nem ! Ráadásul biztos van vagy 20 kiló gumival együtt!
Az Ordunetól kölcsönben levő kerekek amik hasonlóak ,azok most pontosan 20 kilósak/darab!
Okés !!!!
Ez neked nem tetszik ?
Nézegettem napokban neten felniket, de ami tetszik csak max 16" vagy 18" tól felfele.
16" os nekem kicsi meg az akkor nz ki jól ha rá van ültetve rendesen ,de akkor füldgyalu , a 18" meg már malomkerék meg horror árba van rá a gumi!
17"x 8 ban godnolkodom ,de aztán lehet ,hogy maradok a 17x7,5 rotánál,de már két mx-en is van Subzero!
Mindenféleképen peremes kellene ,hogy legyen egy picit mert a sötét közép polír perem kombó eddig a nyerő.
Szóval ha látsz ilyesmit linkeld be!
Én már végignéztem szinte az összes oldalt!
Hajógyári? ;-)
majdnem kecskemet szabadidopark parkolo
koszi. flickreseket is en csinaltam. utobbi idoben nagyon raszakadtam fotozasra par hete vettem egy jo oreg nikon d70-et + 18-55 vr. de "obiparkot" azt hamarosan boviteni kell
A flicker en a többi képet is te csináltad?
Jók, pláne ahoz képest ,hogy nem rég kezdtél el fotózni.
Milyen géped is van?
na meg par, ha erdekel vkit
Hajógyári? ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Kafa! Szíp ótó ,)
na meg par, ha erdekel vkit
Jól tudom, hogy ha menetesállítójú magasság van, akkor nem tudod függetlenül állítani a keménységet? Lehet hülyeség és keverem valamivel, de az a 2cm ültetés, az pont az a fix amit szeretnék
Nekem külön van a tetején még egy állítási lehetőség a keménységet illetően, tehát nincs összefüggés a magasság ügyileg.
Jól tudom, hogy ha menetesállítójú magasság van, akkor nem tudod függetlenül állítani a keménységet? Lehet hülyeség és keverem valamivel, de az a 2cm ültetés, az pont az a fix amit szeretnék
Janinak a Koni teló+stock rugó hasmgasságban jelentett valamit, vagy csak az egész masszívabb lett? Vagy keményebb / pattogósabb stb, értsd ahogy gondolom.
A Koninál 3 fokozatban állítható a magasság, nekem a legalacsonyabbra van téve, ez kb. 2 centi ültetést jelent. Ha a csillapítás a legpuhábbra van állítva, nagyon kellemesen elnyeli az útegyenetlenségeket a közúton, nem ráz, nem pattog, gyáriasnak mondanám a viselkedését, kicsit talán feszesebb a csillapítás. Ugyanezzel a beállítással pályán (a gyöngyösi X19 találkozón teszteltem) kellemesen túlkormányzott volt (-0,5-0,7 fok körül van a dőlés elől-hátul, hátul kicsit negatívabb). Elkezdtem növelni a keménységet először ugyanolyan mértékben elől-hátul, majd elől visszavettem kicsit, de ezekkel a változtatásokkal orrtolósabbá vált, úgyhogy itt még további állítgatás jön valamelyik pályanapon.
Milyen koni az amin 3 állítási lehetődég van ,és nem menetes a magasság állítása?
Amúgy mostanában egyere több emberkétől hallok a Koniról negatív vagy semleges véleményeket!
Nekem is Koni van benne , állítható magasság-keménység .Nem rossz ,de hasonló volt a Roccor is ami közel az 1/4-be kerül.
Janinak a Koni teló+stock rugó hasmgasságban jelentett valamit, vagy csak az egész masszívabb lett? Vagy keményebb / pattogósabb stb, értsd ahogy gondolom.
A Koninál 3 fokozatban állítható a magasság, nekem a legalacsonyabbra van téve, ez kb. 2 centi ültetést jelent. Ha a csillapítás a legpuhábbra van állítva, nagyon kellemesen elnyeli az útegyenetlenségeket a közúton, nem ráz, nem pattog, gyáriasnak mondanám a viselkedését, kicsit talán feszesebb a csillapítás. Ugyanezzel a beállítással pályán (a gyöngyösi X19 találkozón teszteltem) kellemesen túlkormányzott volt (-0,5-0,7 fok körül van a dőlés elől-hátul, hátul kicsit negatívabb). Elkezdtem növelni a keménységet először ugyanolyan mértékben elől-hátul, majd elől visszavettem kicsit, de ezekkel a változtatásokkal orrtolósabbá vált, úgyhogy itt még további állítgatás jön valamelyik pályanapon.