m4n4
Velünk: 5414 napja
Én MOOG típusút vettem (svájci gyártmány) annó. Azóta nem volt gond, így merem ajánlani ,) Ja és nem drágák. Itt vettem: maximizeronline.com ..de most úgy látom nincs nekik a webshopban.
Én MOOG típusút vettem (svájci gyártmány) annó. Azóta nem volt gond, így merem ajánlani ,) Ja és nem drágák. Itt vettem: maximizeronline.com ..de most úgy látom nincs nekik a webshopban.
az durva. en euroringen megkinaltam pedig minden razokovet, de nem volt gond. futomuallitason jartal? ugyanezzel a futomuvel/futomubeallitassal tort el az elozo? gondolom nincs vmi orbitalisan elmenve a futomuveden? nem akarok veszmadarkodni, de egy eltort stabpalca meg egy ilyen kiugro szilent azert lehet akkor tobb, mint veletlen.
mondanam, hogy biztos vmi szar kinai/ebay szilenteket adnak abban a boltban, de en is azt veszek
Természetesen visszamegyek. Ezekkel a stabipálcákkal mindig megjárom, az előző nemes egyszerűséggel eltört a Hringen
csavart pedig ugy nezem, hogy ugyanabbol az iranybol raktak bele, mint ahogy nekem van. pedig ezen mi is agyaltunk, hogy nehogy forditva rakjuk ossze. elso es hatso palcak ugyanakkorak, ugye? en azert visszavinnem, hogy megis mi a fene ez, hatha jo napjuk van es kicserelik.
Helyben 1 hónapja, 2héte, kb 200km, és szerencsére megvannak még a régiek. Érdekes ugye?
Na mind1, remélem más nem fog így járni.
hol vetted? miota van bent a kocsiban? hany km-t mentel vele azota? eleg fura, nekem a szejjel repedezett szilentjeimet is ugy kellett kipreselni. erdekes, hogy akkora olyan iranyu terhelestol amit ez kap az autoban igy kipattanna.
Ez egy gyári stabipálca volt, a kérdésem arra vonatkozott, hogy látott-e már valaki így kibújni szilentet egyben vásárolt pálcából. Engem különösen azért lepett meg, mert számomra sanszosabbnak tűnik, egy utólagosan feljavított pálcánál ilyen, erre tessék.
Semmi extra nem történt, csákvári tükörszerpentinen, nem túl tempós munkábamenet. Oroszlányi kanyarnál csattogni kezdett valami. A hatását szerintem a frissen cserélt első rugók miatt nem érdeztem. Hazaérve a hang forrását keresve bukkantam erre.
http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez egy gyári, 1 hónapos stabiösszekötő volt. Találkozott már ilyennel valaki? Már azok közül, amit nem otthon préseltek össze. Gondolom, amit az ember maga csinál, az jobb (ugye M3ss?)
ez a tied? sajnalatos vmi uthiba vagy razoko utan talaltad igy? kerdest nem teljesen ertem. nekem a preselt polyk azota is jok ha erre gondolsz, bar csak par ezer kilometer van bennuk. esoben szoktak kicsit nyikorogni, de nem veszes. hallani, hogy dolgozik a technika
@Ordune, azok csak RC kerekek Egyébként pont azért postoltam. A dildó váltó nekem sem jön be.
http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez egy gyári, 1 hónapos stabiösszekötő volt. Találkozott már ilyennel valaki? Már azok közül, amit nem otthon préseltek össze. Gondolom, amit az ember maga csinál, az jobb (ugye M3ss?)
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
A másik kocsim hátul dobfékes...eddig. Egy komplett futóművet vettem hozzá, és ez volt a szállítás.. Páran majd lementek az útról úgy nézték...