Gyéé
Velünk: 6732 napja
Ez csak nem...ez ugye nem egy...egy....egy....mi a fene ez?
Ez csak nem...ez ugye nem egy...egy....egy....mi a fene ez?
https://picasaweb.go___#5643584696593704274
Dupla kereszt, csatolt lengőkaros 6 tárcsfékes miata.
jahjah, en is d90-re palyazok. qrvajo az a gep.
Nekem most Nikon D5000 rem van,de le kéne cserélni D90 re.
Akkor nem rossz kis gép lehet Én mindig vacakoltam az álvánnyal, meg 3 különböző képpel hogy végre sikerüljön a HDR. Na de majd később beszerzek egy Canon 1000D-t
Az már legalább egy értelmes fényképező.
Igen 3 képből van összerakva.
Fényképezőm tud ilyet,hogy 3 különböző expoval készít képet.
Nem fekete fehéret akartam,de ez lett belőle!
3+ kép különböző expozíciókkal összerakva, vagy csak egy hamis HDR effekt van rátéve?
Állat jó az új B&W képed Bird!
Kell egy fehér NA!!
jó értem, én csak azon vitatkozom, hogy vajon ronthat-e egy style/roll bar a helyzeten. Szerintem nem, mert ha tarkón talál az az erő ami behajlít egy vastag fémcsövet - mindegy hogy roll vagy style, értem én hogy az egyik sokkal gyengébb - az semmiképp nem lehet jobb mintha némi energielnyeléssel tarkón vág a bar.
Most arról nem is beszélek hogy mennyivel lehet jobb egy nyakadbagörbült fémcsővel csúszni a fejeden mint cső nélkül. Úgy képzelem hogy ha százzal kéne csúszni fejjel az aszfalton én még egy baseballsapkának is örülnék, hátha segít egy hangyányit.
jó értem, én csak azon vitatkozom, hogy vajon ronthat-e egy style/roll bar a helyzeten. Szerintem nem, mert ha tarkón talál az az erő ami behajlít egy vastag fémcsövet - mindegy hogy roll vagy style, értem én hogy az egyik sokkal gyengébb - az semmiképp nem lehet jobb mintha némi energielnyeléssel tarkón vág a bar.
Most arról nem is beszélek hogy mennyivel lehet jobb egy nyakadbagörbült fémcsővel csúszni a fejeden mint cső nélkül. Úgy képzelem hogy ha százzal kéne csúszni fejjel az aszfalton én még egy baseballsapkának is örülnék, hátha segít egy hangyányit.
Látom már felébredtél és kattognak a fogaskereke!
Szerintem az a legjobb ha nem kell ilyenen godnolkodni!
Inkább ültessük porrá a vasat !
Lehet még lejebb dobom 0,5 centivel, de onnantól én is csúszni fogok ,csak az alján!