m3ss
Velünk: 5926 napja
na megtorom a csendet myair es eleg volt az egyik szem a vontatashoz, vagy mindkettot hasznaltatok? lehet en se rendelek csak atfestem az egyik gyarit, masikat meg kiszedem. ez gyari, ugye?
na megtorom a csendet myair es eleg volt az egyik szem a vontatashoz, vagy mindkettot hasznaltatok? lehet en se rendelek csak atfestem az egyik gyarit, masikat meg kiszedem. ez gyari, ugye?
Akkor már inkább tolni, ha értitek mire gondolok
A Mazdát szívesen húznám, no nem kötéllel, hanem hogy erősebb legyen a moci.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Mazdát húzni?
Szerintem én kihagyom, mert ráadásul kettő is van belőle. Bocsi!
a kötözöszemekkel lehet vontatni. Hátul van végképp rendes gyári vonószem, és fontosabb is, engem mindig hátrafele húztak ki eddig :D
van. nezd meg a honlapot.
Helló!
NB-hez nincs?
13.5$+4.5$ szinterezes. szallitas darabonkent 30 $ lenne...5 db-ot meg elkuld 50$-ert. gondolom azert van sulya.
jah, azok lekotozoszemek amugy azokat kell kiszedni, es a helyere betenni egy ilyet. hatsot nem neztem, de az nem is erdekel. meg 3 ember?
amugy na-ra elore kb 5000 huf / db, piros/fekete, szallitassal egyutt ha 5-ot rendelunk.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
dehát ott lógnak a gyárivontatószemek pontosan, ahová ezt rakni akarja a kitalálója!
Legyen, úgyis szinte minden hülyeséget megvettem már a gépsárkányhoz.
ez a red eye cucc, tokeletesen alkalmas vontatasra is, sot spec miatakhoz lett kitalalva. nincs akkor 5 ember akit erdekelne?