mx5fan
Velünk: 6194 napja
itt a másik autója:
itt a másik autója:
nem direkt raktam be... csak túrkáltam a goodwin fórumon aztán belebotlottam.
gondoltam itt is tetszene pár embernek...
az a durva, hogy a sárvédő szélesítés alatt van is anyag.
18as kerekek, 285ös slick-ek, gigantikus nagy fékkel.
Öhlins futómű, 2x akkora rugóállandókkal mint nekem a Bilstein PSS10
a géptető alatt meg: cosworth hengerfej, cosworth vezértengely, kompresszor, full kovácsolt minden. úgy 300ló keréken ( !! )
az autó egész hasa letakarva, hátul diffúzorral
keresek még képeket nyálat csorgatni
Az a kerékjárati ív nagyot dob rajta.
Mióta behajigálod ezeket az NC-s képeket, egyre jobban tetszik a 3. generáció
Ültetés óóóóóóóó igen :D xdxd
A feleségem meg van örülve a nagy dög amcsi kocsikért úgy h ez a kép olyan mintha a mi kertünkbe lenne nem fogunk összeveszni h melyik kié legyen
huu ! nem ültem volna szívesen abban a bajor lavorban .... bakker! csúnya nagy szopás egy ilyen "kis" hiba .... aki bele tette az lehet nem volt a helyzet magaslatán.... azért egy két dolgot csak meg néznék mi is meg hogy is ...
Én sem tudom jelen pillanatban h mi lesz .
De az biztos h ha maradok az állítható dolognál akkor csak is kizárólag magamnak fogok egyet összerakni:gyári gátló ki rugó gyártás ,magasság....., dőlésszög menet,színterezés toronycsapács állítható ha mindet minőségi anyagokból teszed össze és SZAKEMBEREK RAKJÁK ÖSSZE AKKOR IS TÖREDÉKE ....,stb stb .Mivel szeretek ezzel foglalkozni és nem csak azért mert volt szerencsém majdnem másfél évig egy tunying bótba ülni... hanem saját tapasztalatok miatt is ! Amikor azt hiszi az ember h egy 300 v estleg ne adj isten 400 ezer forintos futóműnél azt hiszi az ember h minőséget kap .Sorolhatnám itt a márkákat pffff.... pl ul amikor egy 300 e ft szettbe az állítható anya műanyag meg ááá m1 200 ft szett meghajlott a gátló .... hagyjuk ezeket .Talán amire azt mondom h jó d2 de irreálisan sok az a pénz amit elkérnek érte Lehet mondani msot erre h építek egyet magamnak h mókuskodás ,hörcsögölés sufffnizás kokány bt stb stb ... de én ezt nem így gondolom és úgy gondolom h sokkal komolyabb cuccot lehet összepakolni mint megvenni a boltba .....!Ám de ha marad az ember a lufinál :D azért csak bennem van a story ahogy haver járt ... . A bajor megkapta a ride ot rs tuning beszerel! hazajövet pest a mérnökök elszámolták magukat és nem vették figyelembe h a nem rá való kerék(18" és amikor leenged a lufi :D hihetetlen de oldal irányba megnyulik :D:D xd következmény ???? 180 km/h pályán a felni belseje kidörzsölte a lufit xd abba a pillanatban ALARM FÜR COBRA 11 A PÁLYÁN :D SÁRVÉDŐK MINT A GYÖNYÖRŰ RÓZSA ÚGY NYÍLT KI ,és képzeljük el a szituációt amikor 180 nál a kocsink lehasal és nem éppen lassan hanem mint ha rávertek volna a tetejére :D:D na m1 Szóval vannak ilyen történetek :D:D:D:D
:D:D ha 500 ezerért is csinálnám sem bánnád meg hidd el :D:D:D a legnagyobb bajom h túl lelkis vagyok és ez nagyon sok esetbe hátrány ................
ja elmész debrecenbe ,és péterékkel míg jól leiszod magad addig ,addig lefényezik a verdát mi??
:D:D:D