Szergely
Velünk: 5653 napja
NYILVÁN NAGYON JÓ ÁRBAN CSINÁLOM KIZÁRÓLAG KLUBTAGOKNAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DE EZ AZ ÁR CSAK AZ ANYAGRA VONATKOZIK AMIT MEG KELL VENNEM A SAJÁTOMHOZ :D!!!!
Pedig már épp indultam volna hozzád ;-) :-D
NYILVÁN NAGYON JÓ ÁRBAN CSINÁLOM KIZÁRÓLAG KLUBTAGOKNAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DE EZ AZ ÁR CSAK AZ ANYAGRA VONATKOZIK AMIT MEG KELL VENNEM A SAJÁTOMHOZ :D!!!!
Az építésre nyiss egy topikot, szerintem sokan szívesen olvasnák.
Ja, és csak ismételném magam: ha ilyen áron fut egy fényezés, szerintem rogyásig tömünk munkával, csak adj egy kontaktcímet
írtam is hogy kipóbálnám ! tényleg nehezen teszem agyban össze a két dolgot, de ! nem lehetetlen hogy elképzelést felűlmúlhatja egy levegős játék ! kíváncsi vagyok ! mostanra már létezik elérhető áron AIR Ride dolog . és lehet hogy tényleg jó is ! talán a gumi henger falának vastagsága amire érdemes odafigyelni a vásárláskor . mivel itt a mi esetünkben nem egy nehéz autóról van szó. ne hogy kárára menjen a rugózásnak a gumi mint anyag ami ugye le fel mocorog. egy gondolat .....
Az építésre nyiss egy topikot, szerintem sokan szívesen olvasnák.
Ja, és csak ismételném magam: ha ilyen áron fut egy fényezés, szerintem rogyásig tömünk munkával, csak adj egy kontaktcímet
ne tartsad vissza magad ! személyszerint engem minden kép érdekel ! jöhet ! hátha van valami inspiráció hogy pezsditsem fel a szekeremet
Szia Zsolti Nem tudom lehet igazad van én inkább amiatt vállalnám be most ennél a kocsinál h ha leparkolom jó kiállása legyen ha közlekedek vele akkor meg ne jelentsenek akadályt a kavicsok ...... .Sok mindenki riogat h juj hátsókerékhez riiide ot ... meg ha erősítem a motort akkor az nem jó párosítás .Ezért pár hónapja beültem haverom kocsijába bajor ... m3 motorral+ride kicsit riszáltatta a seggét én nem éreztem h olyan lenne mint a fekete gyöngy a karib tenger kalózaiból pedig azt hittem hatalmas differenciát fogok érezni a beton kemény futómű után mert h ez csak gumi .......... na m1
Nem De köszönöm az üdvözlést
Szerintem túl sok színt hozogatok és nem szeretnék senki agyára menni ..... úgyhogy inkább csillapodom Igen építés menete fog következni remélem minden menni fog úgy mint a régi kocsin mert akkor még nem volt feleség
Most más dolgokra is kell költenem :D , nem az van h nem eszek nem iszok és a kocsi meg épül :D . De szerintem taliig a fényezést mindenképp megoldom azt a 30 ezret kibírom xd .Én is rettentő kíváncsi vagyok a klubtagok autóira tapasztalataikra stb stb Üdv Csabi
jó képek ! látványosak a verdák ! szépek ! jó durvát mutatnak ! mindenevő vagyok az AIR ride az talán egy Ratt style vasban nagyon nagy bumm (bejövős dolog)MX5 ben mitttomén... egy kicsit soványka lehet . de , megnézném azért ! ha lehet ki is próbálnám....
Hali!
Nem tudom hogy Gyéé a hivatalos üdvözlő emberünk köszöntött-e már téged, de ha nem nagyon örülünk az új tagnak
Látható hogy egy kis szint és pörgést fogsz az életünkbe hozni de ez ránk is fért talán.
Láthattuk hogy mi az elképzelésed engem és talán másokat is az építés menete is érdekelne.Szóval elég a linkekből saját képeket szeretnénk látni végre és remélem mások nevében is mondhatom hogy sok sikert hozzá és már alig várom a tavaszt hogy személyesen is megcsodálhassam.
Ez igaz régen sem törödtem ki mit mond bár most it mivel jó csapat van itt hála istenek nem úgy veszem remélem jól érzem ... , nem érzem azt h osztásból mondanátok
De mindenképpen értelmes és elgondolkodtató dolgokat mondtok és ilyen az én számat ritkán hagya el xdxd .Valószínűleg amúgy velem is az lesz mint veled h megfogadtam az ex után én ilyen drasztikus modón ..soha többet nem nyúlok bele kocsiba,inkább müködjön és töltse be az autó fogalmát xd .
Utánna meg azt érzem h na nehogy már ezt a kis ördögöt(mx)ne építsem meg ,minden haverom ezt röhögi h hogy élvezem h tökön paszulyon át lehet menni a kis gokartommal nem az van h kiszállunk és séta 600 m mert nem tudom megközelíteni a helyszint:D
Hogy az apósomat idézem :vittem a családot ebédelni beparkolok após superb jével és kérdem mennyire mehetek előre nem fog a patka hozáérni a lököshöz?Após fiam ez közlekedésre alkalmas ez az autó nem úgy mint az ékszerdobozod h nézegesük szép szép de nem lehet vele sehova menni :D:D xdxd .Na majd meg lessük mi lesz
Te egy teljesen más és új vonalat fogsz itt képviselni, biztos sok értetlenkedést és akadékoskodást fogsz hallani, de semmi gáz, ezek csak vélemények, úgyis mindenki csinálja ami neki tetszik. Engem sokan cikiztek a feltámasztott géptetős megoldás miatt, nekem ennek ellenére tetszett, sőt, szórakoztató volt a sok kötözködés. Aztán mikor kiderült, hogy felforr tőle minden a motortérben akkor kivettem, nekem a funkció az első.
Lehet :D igen bird meg gebriel engem majdnem megköveztek mikor felvetettem azt a kérdést h lehet h airride ot teszek alá xd
Erre mind a kettő fúúúúj :D hagyd meg a fosvágeneknek ez egy hátsókerekes japó gép fixfutómű csak az :D
mint köztudott semmi közöm a tunning dolgokhoz, de egyszer betévedtem a kis vidéki Tunningautótalálkozóra. (bár a krómhatású ablakmosófúvókaházat nem igazán fogadták el tunningnak)
Szóval így láttam: jött a pompázatos festésű és spoilerezett autó a hatalmas kerekein rendes hasmagassággal, beállt pózba, majd leengedte valami hidraulokából/pneumatikából a belevalókat, és a kocsi máris úgy feküdt, hogy a slusszkulcs sem fért alá, és máris lehetett megcsodálni hogy húúú meg hááá.. Lehet itt van a kutya elásva?