matzuda
Velünk: 5288 napja
CARBON DUCKTAIL
CARBON DUCKTAIL
AZ A JEL MEKKKKKORA NAGYKÉPÜ :D A MIATA KASZNIÁBA ROMBOLHAT .... XD
Gyéé ez még nincs annyira leborítba a porba nem ?????
Ez ízléses ...
Gyéé ! Néha ha van idpm kicsit olvasgatok a fórumba és elrettentő szövegeket olvasok h rengeteg pénz a turbó.....
Vagy ott van pl ul a kompresszor ... a lényeg mindenhol azt olvasom rettentő sok pénz .
Kérdés valaki a klubon belül próbálkozott már a bukólámpás vagy bármelyik mazda amiben ez az 1.8 as motor van annak a gyári turbóját rátenni miatára ??
vagy pl ul a 323 gtx motort ??? mert az nem olcsóbb lnne vagy már lerágott csontról kérdezgetek és ti ezt már körbejártátok és valami miatt nem műxik ?
Ok tudom h öreg sza* motorok már de ..... na szelepfedél töl lefele sok dolgot lehet találni más mazda kon ..... Az én 2000 res évjáratu 323 asomba a 89 es pl ul gtx motort belelehetett volna lökni még bakokat konzolokat sem kellett volna csinálni ....
kösziiiiii az infót gyééé láttom itt minden megvan küszöbb toldat minden :D
Perfekt ! csak a gond ott van h ezt összerakni vagy így megvenni :S:S:S ....
A motor már meg van mindössze 1.5 millió :D
Á, az semmi én felszerelnék ilyen lángszórókat előre, azok megolvasztanák az aszfaltot előttem és akkor negatív hasmagassággal tudnám szántani az utat. Persze sose kanyarodnék, az nem szép.
Én ha még egyszer futóművet veszek akkor azt csak csomagban venném, úgy mint a Flyin'miatánál a stage1, 2, stb. Összeválogatott cuccok, amit olyanok raktak össze akik tényleg mindent tudnak erről a kocsiról. Persze lehet hogy ebben az országban az se lenne használható. Vagy coilover, ott elméletileg minden egyben van, elméletileg összehangolva. De nagy ültetésre semmiképp nem törekednék, a rugóút egy ponton túli csökkentése mindenképp ront a dolgokon, nagyobb hasmagasság meg kemény kanyarstabikkal és jól csillapító gátlókkal lehet teljesen dőlés és billegésmentes.
Egyetéretek, ezért mondtam, hogy showcar. kitudsz vele gurulni egy parkolóba (ha nincs fekvőrendőr) aztán lehet nézegetni, meg hüledezni, hogy milyen alacsony. egyébként tényleg durván néznek ki, csak egy alapból gyorsan kanyarodni képes autót szvsz kár így tönkre tenni.
én azt csinálnám, hogy kereket se rakok rá csak úgy a csupasz kasztnit húznám magam után damilon.
Hááát, tudom hogy nem illik más tuning nézeteiről negatív véleményt mondani, de ez a vég nélküli ültetés nekem kicsit dilis dolognak tűnik. Amikor a slusszkulcs alig fér be a kasztni alá...hát ezek a kocsik inkább csak álló helyzetben működnek.
"őőőőő :$ nem tudom lehet nyertél én 25 vagyok :D:D"
háá tényleg nyertél de nem sokkal
amúgy nézd végig ezeket a topicokat, itt vannak igazán slammed vasak:
Jól néznek ki ezek az NB-k, mindig is tetszett a II. generáció hátulja ... Kellene végre egy olyat találni, aminek buksilámpája van. Matzuda nem akarsz az első lenni, akinek ilyen van?
Egyébként igaza van Gyéé-nek, amikor megvettem az autót én is ilyen lelkes voltam, de szvsz a hozzászólásaim sokszor nagyon érthetetlenre sikerültek. Úgy gondolom, hogy ilyen jellegű átalakításban nem lehet iránymutatást adni, mert mindenkinek más az ízlése, elképzelése a dologról. Én annyit javasolnék csak, hogy mielőtt nekiugrasz, kicsit jobb időben száraz aszfalton küldjél le párezer km-t, meg néhány kanyargós klubtalit. Sokszor a kívánt tuning olyan kompromisszumot kíván, amin már akkora a veszteség, hogy majdnem minden elveszik az autóból.