Gyéé
Velünk: 6585 napja
Gyári:
http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/803
http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/1987 FL-hez
http://www.rspeed.ne___t=320&show=10&page=2
Üvegszálat mellőzném, naponta le fogod zúzni.
Mennem kell melózni :S
Üdv mindenkinek
vááááááááá Gyéé ez a 2 még nincs meg xdxdd
igen Igen És igen ilyen stílusban szeretném :D
Örülök h hasonló az ízlés világunk . A zongora lakk alatt azt kell érteni h lefénezem a kocsit és ha kész :D kezdem előröl bcsiszolom vizesen a kész kocsit és arra lakkozok rá mivel a becsiszolt lakkon amiből ki vannak szedve a fideszesek(narancsok) :D azon sokkal könnyebben tud terülni a lakk mint a mázison ... és a végeredmény oylan mint ha zongorát néznél .....igen értem mire gondolsz és köszönöm h felhívtad a figyelmem ezn is el kell gondolkoznom ha a 323 as családin sajnos zörgött az összes kárpi elem meg had ne soroljam akkor gondolom h ezen a könnyű kasznis kis mx is lázadni fog .De mondom az álítható futóművem ami 3 kiló volt még kemáényítetünk rajta majdnem a szárból is vágatunk erre jör a nem rávaló gumi meg a bárr.... nagyon kemény volt a kocsi .
Aupályán is pattogottttttt mint az állat de én ezt imádtam benne ..... de IGAZAD VAN H AZ MX NÉL EZT ÁT KELL GONDOLNOM !!!!!
AMI FONTOS SEGÍTS MÁR NEKEM EZEK GYÁRI TOLDATOK ELŐL MEG A KÜSZÖB !!???
ha igen melyik évjáratban lehetett ezt rendelni fl ??? vagy mik ezek please
Bocs ha nem ide kell még tanulmányozom az oldalt xdxd
ha valakit érdekel 02 53 nál érdekeség van :D
őőőőő :$ nem tudom lehet nyertél én 25 vagyok :D:D
Sajnos nagyon igazad vagy h súlyosan beteg vagyok xdxdxd feleség barátok haverok rendőrök ......... mindenki ezt mondja
de tényleg örülök h itt ilyen jó csapat van
nem vagytok bunkók mint álltalában a tunYYYing matyiiiik h nem h köszönne h te is azért lelkesedsz AMIÉRT ő hanem még flegmázik :D:D a motorosokat irigylem ilyen szempontból .De kezdem azt érezni h ti is összevagytok így kovácsolódva mint a mocisok ami NAGYON JÓ Egy szöszenet a végére Debrecenbe haverok integetnek ok de meglátott egy idegen vas annó még húzta a száját .. xd .Kis feleségemmel mentem megvenni az mx et jövünk haza lámpánál mellém áll egy fekete nb pesten és integet pfff mondom el se hiszem h ilen normális emberek is vannak nagyon jól esett .... Mondtam is neki első utam most vettem :D ,kérdem ő szereti kocsiját ,elfogod később adni erre viccelek SOHA :D
utolsó off (isti-bizi) majd folytatjuk másik topicba
- nyílván nem a toldatra, küszöbre értettem amit az összhangborításra értettem. sőt ha megnézed az én vasamon is ott figyel a gyári airdam.
- a futóműre céloztam. ott lehet sokat rontani a nem megfelelően összehangolt alktarészekkel. egy nehéz, alacsony ET-s felnivel már sokat vesztesz a futómű precizitásából.
- van 2 gombóc fagyim rá, hogy kettőnk közül Te vagy az idősebb. ha nyerek majd egy talin bevasalod rajtam.
- egyébként meg addig jó amíg "beteg" az ember nem kell azt kinőni, bár nálad igen súlyosak már a szövődmények
Matt, kiöregedtél !