kovandor
Velünk: 4213 napja
azért az finom :D
Rekesz sor elmelet: megdontve? :D
Minden csak akarat kérdése!
Rekesz sor elmelet: megdontve? :D
Jinba ittai!
Jájj
Nem rossz. A közös fotózásból lesz valami?
Van neki kulon topic, de most nagy a csend
Jinba ittai!
lesz, bizony, nyitottam neki egy m1/m7 plakát fotózás topikot, időjárás miatt kicsit hanyagolva lett a téma, de lassan csak megjön a szép idő, és összeverődhetnénk
Nem rossz. A közös fotózásból lesz valami?
Angry birds
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Cobalt támogatásával:
Valami nagy dobás készül a Nagy Almában, amiben esélyed van részt venni a Mazda jóvoltából. Légy az elsők között, akik...
Posted by Miata.hu - Magyar MX-5 Klub on Tuesday, March 8, 2016
Valami nagy dobás készül a Nagy Almában, amiben esélyed van részt venni a Mazda jóvoltából. Légy az elsők között, akik...
Posted by Miata.hu - Magyar MX-5 Klub on Tuesday, March 8, 2016
Az enyém is ilyen, csak BRG.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Válogattam a tavalyi japán képeimet, és találtam egy kis érdekességet: az egyetlen MX-5-öt (bocs, Roadstert), amit láttam, lefotóztam (nagyon ritka az utakon a régi autó, és úgy általában a nem kei car). A világ legforgalmasabb kereszteződésének közvetlen közelében állt, Tokió Shibuya negyedében. Azért jó érzés volt a szülőföldjén is látni egyet :-)
大使館
Válogattam a tavalyi japán képeimet, és találtam egy kis érdekességet: az egyetlen MX-5-őt, amit láttam, lefotóztam (nagyon ritka az utakon a régi autó, és úgy általában a nem kei car). A világ legforgalmasabb kereszteződésének közvetlen közelében állt, Tokió Shibuya negyedében. Azért jó érzés volt a szülőföldjén is látni egyet :-)
Válogattam a tavalyi japán képeimet, és találtam egy kis érdekességet: az egyetlen MX-5-öt, amit láttam, lefotóztam (nagyon ritka az utakon a régi autó, és úgy általában a nem kei car). A világ legforgalmasabb kereszteződésének közvetlen közelében állt, Tokió Shibuya negyedében. Azért jó érzés volt a szülőföldjén is látni egyet :-)
Miata Targa-tetővel...adja